Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Οδηγός για την επιλογή θερμαινόμενης πετσέτας

May 20
No comments yet

Στην Ευρώπη στις αρχές του 1900, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις έπαψαν να είναι τα προνόμια της ελίτ, οι ανέσεις της σύγχρονης ζωής έγιναν διαθέσιμες σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Μιλώντας για τη Ρωσία, για πολλές από τις περιοχές του υπάρχει ένα αρκετά υγρό κλίμα, το οποίο πιθανότατα ήταν τόσο σημαντικό για τους κατοίκους να κρεμούν ρούχα στο ψυγείο έτσι ώστε να στεγνώσει. Και κάποιος μόλις κουράστηκε να κουβεντιάσει με κρύα δόντια, να βγει από το μπάνιο και να πάρει μια νέα απογοήτευση με τη μορφή ενός κρύου, υγρού και ίσως όχι το πιο ευχάριστο άρωμα μιας πετσέτας. Ίσως ήταν μια προσεκτική δράση και ίσως μια πετσέτα κάποτε έμενε τυχαία στο ψυγείο, αλλά σε μια στιγμή γεννήθηκε η ιδέα ενός θερμαινόμενου αθλητή πετσετών.

Πολλά από τα νερά έπεσαν κάτω από τη γέφυρα από τότε και οι θερμαντήρες πετσετών έχουν μετατραπεί από ένα στοιχείο πολυτέλειας που μόνο ξενοδοχεία πολυτελείας θα μπορούσαν να καυχηθούν σε ένα προσιτό στοιχείο καθημερινής άνεσης. Οι άνθρωποι έχουν βρει θερμαντήρες πετσέτας μια χρήσιμη εφεύρεση, και όχι μόνο για την ξήρανση των πετσετών. Οι θερμαντήρες πετσετών δεν είναι πλέον "αλυσοδεμένοι" στο μπάνιο: βρίσκονται όλο και περισσότερο σε κουζίνες, υπνοδωμάτια, προθάλαμοι και κελάρια, όπου παρέχουν πρόσθετη θερμότητα, μειώνουν την υγρασία του αέρα και εμποδίζουν έτσι την εμφάνιση μούχλας.

Τα επιτεύγματα στον τομέα του σχεδιασμού και της μηχανικής μας έδωσαν όχι μόνο όμορφες αλλά και εξαιρετικά αποδοτικές συσκευές σχεδιασμένες για κάθε γούστο και προορισμένες για διάφορους σκοπούς. Η διοίκησή μας, ελπίζουμε, θα σας βοηθήσει να βρείτε τα έδρανα σας σε πολλές προσφορές αγοράς. Μπορείτε να βρείτε το τέλειο θερμόμετρο για πετσέτες, το οποίο θα σας κάνει να αναρωτιέστε πώς το καταφέρατε χωρίς αυτό πριν!

Πώς να επιλέξετε μια πετσέτα για μπάνιο, ηλεκτρικό ή μοντέλο νερού

Πριν από την επιλογή ενός θερμαντήρα πετσετών, προσπαθήστε να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 • Πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε σε αυτή την αγορά;
 • Χρειάζεστε ένα μοντέλο σχεδιασμού ή μια απλή επιλογή προϋπολογισμού;
 • Γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών ράβδων και των πετσετών νερού;
 • Ποια θερμαντική συσκευή πετσέτας θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας - στερεωμένη στον τοίχο ή ελεύθερα κινητή;
 • Πρέπει να δίνετε προτίμηση σε απλές, λεπτές γραμμές ή θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο εκκεντρικό σχέδιο;
 • Ποιο σχέδιο του θερμαινόμενου στρώματος πετσετών θα ταιριάζει καλύτερα στο εσωτερικό του μπάνιου σας;

Εύρος τιμών

Η σημερινή αγορά σας επιτρέπει να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα τιμών. Είτε ψάχνετε για μια μη δαπανηρή συσκευή είτε, αντιθέτως, με ένα μοναδικό, εξαιρετικό σχεδιασμό, είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Τα στεγνωτήρια πετσετών είναι τώρα διαθέσιμα για σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Η τιμή των θερμαινόμενων ράβδων πετσετών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το στυλ, το μέγεθος και τον τύπο τους. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μια γραμμή προϋπολογισμού θερμαινόμενων ράβδων για πετσέτες, οι οποίες είναι διαθέσιμες κάτω των $ 300, καθώς και εντυπωσιακές πρώτης κατηγορίας συσκευές με τελειώματα σχεδιαστών, το κόστος των οποίων μπορεί να ξεπεράσει τα $ 4000. Το πρώτο βήμα στην επιλογή ενός θερμαντήρα πετσετών είναι να προσπαθήσετε να υπολογίσετε το ποσό με το οποίο είστε έτοιμοι να χωρίσετε.

Τι να επιλέξετε μια ηλεκτρική ή θερμαινόμενη πετσέτα

Αφού προσδιοριστεί το ποσό αγοράς, είναι απαραίτητο να καθοριστεί ο τύπος της θερμαινόμενης πετσέτας. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι θερμαινόμενων ράβδων πετσετών - ηλεκτρικού και νερού - και οι δύο είναι αρκετά αποτελεσματικοί.

Ηλεκτρικές πετσέτες

Οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες πετσετών, κατά κανόνα, δεν καταναλώνουν πολύ ηλεκτρισμό, πολλοί από τους οποίους είναι συγκρίσιμοι σε ισχύ με συμβατικό λαμπτήρα. Μέσα σε τέτοιες θερμαινόμενες ράγες πετσετών, υπάρχει ένα ξηρό μαύρισμα ή ένα θερμαινόμενο υγρό, συνήθως ένα ορυκτέλαιο. Πολλοί ηλεκτρικοί θερμαντήρες πετσετών είναι εφοδιασμένοι με κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και για να ξεκινήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αυτό το κουμπί και μην συνδέετε ποτέ το φις στην πρίζα κάθε φορά. Κατά την εγκατάσταση τέτοιων συσκευών, όλες οι καλωδιώσεις μπορούν να κρυφτούν από τα αδιάκριτα μάτια. Ορισμένες μεγάλες μονάδες μπορούν να παράγουν αρκετή θερμότητα για τη θέρμανση του δωματίου, αν και για την αποτελεσματικότερη θέρμανση του αέρα στο δωμάτιο, οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες πετσετών χρησιμοποιούνται συνήθως σε συνδυασμό με άλλες πηγές θερμικής ενέργειας.

Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικά θερμαντικά πετσέτα καλά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Κάνετε μεγάλες επισκευές, αλλά δεν θέλετε να εισχωρήσετε στο υπάρχον σύστημα ύδρευσης.
 • Θέλετε να έχετε ακόμα ένα θερμότερο πετσέτα, το οποίο θα σας βοηθήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια του εποχιακού διακοπής του νερού.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα όχι μόνο στο μπάνιο αλλά και σε άλλα δωμάτια. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα κινητό, φορητό θερμαντήρα πετσετών, το οποίο θα συζητήσουμε περαιτέρω.

Ηλεκτρικές πετσέτες

Αντλίες για πετσέτες

Τα μοντέλα νερού παράγουν θερμότητα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό που περνάει από τη θερμαινόμενη πετσέτα. Η σύνδεση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους - στην παροχή ζεστού νερού στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας (ανοιχτό σύστημα) ή σε αυτόνομο σύστημα θέρμανσης (κλειστό σύστημα). Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια πετσέτα νερού μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να εγκατασταθεί, εάν δεν περιλαμβάνεται στο σύστημα αρχικά κατά την κατασκευή του σπιτιού ή κατά τη διαδικασία ανακατασκευής των χώρων, και αυτό πρέπει να θυμόμαστε σκέπτοντας πώς να επιλέγουμε μια πετσέτα νερού για το μπάνιο.

Η σύνδεση της θερμαινόμενης ράβδου πετσετών με το σύστημα θέρμανσης έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία η θέρμανση είναι απενεργοποιημένη, θα χάσετε αυτήν την πηγή θερμότητας. Επομένως, σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου χρησιμοποιείτε μια στήλη αερίου για τη θέρμανση του νερού, είναι λογικό να δούμε ηλεκτρικά μοντέλα.

Αν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης ή παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας, δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για την απόδοση της θερμαινόμενης πετσέτας. Ο κύριος και μόνος δείκτης στον οποίο πρέπει να προσέξετε είναι η μέγιστη πίεση για την οποία έχει σχεδιαστεί η συσκευή. Στο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης μιας ιδιωτικής κατοικίας, η πίεση δεν είναι υψηλή, οπότε στην περίπτωση αυτή η επιλογή του τύπου του θερμαντήρα πετσετών είναι αρκετά εκτεταμένη και μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε μοντέλο σας αρέσει.

Ωστόσο, αν σκοπεύετε να συνδεθείτε με ένα κεντρικό σύστημα παροχής ζεστού νερού, η μεγάλη πλειοψηφία των εισαγόμενων θερμαντικών πετσετών δεν θα λειτουργήσει. Το γεγονός είναι ότι η πίεση στα συστήματα παροχής ζεστού νερού των πολυκατοικιών είναι 8-10 ατμοσφαιρών, αν και στα περισσότερα κτίρια του παλαιού ταμείου δεν υπερβαίνει τα 5-7 ατμόσφαιρα. Σε αυτή την περίπτωση, το πάχος του τοιχώματος του σωλήνα, αυτοί οι θερμαντήρες πετσετών, είναι μόνο 1-1,25 mm. και όλοι έχουν μικρή πίεση εργασίας. Ανάλογα με την επιθετικότητα του ζεστού νερού στο σύστημα ζεστού νερού χρήσης, η διάρκεια ζωής μιας τέτοιας συσκευής θα είναι 1,5-2 χρόνια. Στην καλύτερη περίπτωση, πρέπει απλώς να αντικαταστήσετε τη συσκευή, στη χειρότερη περίπτωση να επιδιορθώσετε πλημμυρισμένους γείτονες από το κάτω μέρος.

Σιδερένια πετσέτα

Πώς να επιλέξετε μια πετσέτα νερού για ένα κεντρικό σύστημα ζεστού νερού

Επιλογή υλικού κατασκευής

Υπάρχουν τρία πιο κοινά μέταλλα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής:

Ανοξείδωτο ατσάλι

nerzhaveika

Παρά το όνομά της, καταρρέει γρήγορα. Η εξαίρεση είναι τα θερμαντικά σώματα με πάχος τοιχώματος 2-2,5 mm. Το κόστος τους είναι πολύ υψηλότερο.

Χαλκός και ορείχαλκος

latun

Από όλα τα μοντέλα έχουν την υψηλότερη διασπορά θερμότητας. Μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία εάν το πιστοποιητικό προϊόντος υποδεικνύει ότι η εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων είναι γαλβανισμένη και ότι μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ζεστού νερού χρήσης.

Μαύρο χάλυβα

chernui

Μαύρος χάλυβας με αντιδιαβρωτική εσωτερική επικάλυψη. Αυτή είναι η πλέον αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή για έναν θερμαντήρα ροής με ροή που συνδέεται με το σύστημα ζεστού νερού χρήσης.

Επιλογή κατασκευής

Εκτός από το κλασικό, υπάρχουν διάφοροι τύποι θερμαινόμενων ράβδων πετσετών και ο σχεδιασμός των θερμαντικών σωμάτων που λύουν το πρόβλημα της σύνδεσης με την παροχή ζεστού νερού, χάρη στην αρχική σχεδίαση. Αυτές οι συσκευές θέρμανσης είναι πολύ πιο ακριβές από το συνηθισμένο, αλλά η διάρκεια ζωής τους είναι σχεδόν απεριόριστη, είναι πολύ καλύτερη από ό, τι η θέρμανση του μπάνιου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό όλο το χρόνο. Μιλάμε για μοντέλα δύο κυκλωμάτων θερμαινόμενων ράβδων πετσετών.

Είναι κάπως δύσκολο να συνδεθούν και να διαφέρουν στον σχεδιασμό, αλλά είναι αποτελεσματικά στη χρήση. Ένα από τα κυκλώματα μιας τέτοιας συσκευής συνδέεται με το σύστημα ζεστού νερού χρήσης. Έχει προστασία από υψηλή θερμοκρασία, πίεση και έχει ειδική προστατευτική, αντιδιαβρωτική επίστρωση. Η θερμότητα που διέρχεται από το πρώτο κύκλωμα μεταφέρεται στο δεύτερο κύκλωμα. Διαθέσιμα μοντέλα διαφόρων μεγεθών και σχεδίων. Οι εισαγόμενοι κατασκευαστές συχνά καλύπτουν τους τοίχους σωλήνων από μέσα με προστασία πολυμερούς. Τέτοιες συσκευές δεν μπορούν να συνδεθούν με συγκόλληση ή με οποιαδήποτε άλλη επίδραση υψηλής θερμοκρασίας.

Δύο κύκλωμα

Υπάρχουν συσκευές δεδομένων και κάποια άλλη συσκευή, η οποία είναι ότι ο σχεδιασμός του ψυγείου, που κατασκευάζεται από λεπτού τοιχώματος σωλήνων, ο εναλλάκτης θερμότητας έχει δική του βαρύτητα. Είναι συνδεδεμένο με έναν χοντρά τοιχώματα άνευ ραφής από χάλυβα, η οποία κόβει μέσα στο σύστημα ζεστού νερού. Έτσι, το ρευστό μεταφοράς θερμότητας που κυκλοφορεί στο στεγνωτήριο καλοριφέρ πετσέτα θερμαίνεται με ζεστό νερό που ρέει μέσω του εσωτερικού κυκλώματος του σωλήνα, αλλά ολόκληρη η συσκευή είναι προστατευμένη έναντι δυσμενών επιπτώσεων «επιθετική» νερό από το νερό και το νερό σφυρί ζεστό. Αυτό μειώνει κάπως την θερμοκρασία ψυγείου έξοδο του σωλήνα. Αλλά, λόγω της περιοχής ακτινοβολίας θερμότητας του θερμαντικού σώματος είναι σημαντικά μεγαλύτερη από εκείνη των τυποποιημένων πηνίων σε θερμοκρασία μπάνιο θα είναι αρκετά υψηλή.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή σε ό, τι αφορά την παροχή σωλήνων και την απόσταση μεταξύ αυτών των σωλήνων. Η προσέγγιση μπορεί να είναι χαμηλότερη ή πλευρική. Η πλευρική προσέγγιση μπορεί να είναι σωστή ή αριστερή. Επομένως, προτού επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο στο κατάστημα, θα πρέπει να διευκρινίσετε αυτό το σημείο.

Αναλώσιμα

Όσο για την απόσταση μεταξύ των σωλήνων, είναι συνήθως 500 mm, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, γι 'αυτό προσέξτε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όταν αγοράζετε ένα θερμαινόμενο θερμαντήρα πετσετών, το οποίο σχεδιάζεται να συνδεθεί με το σύστημα ζεστού νερού, βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε στο διαβατήριο της συσκευής πληροφορίες σχετικά με το παραδεκτό μιας τέτοιας εφαρμογής. Διαφορετικά, το οικονομικό κόστος για την εξάλειψη των συνεπειών της εξέλιξης των σωλήνων μπορεί να είναι πολύ σημαντικότερο.

Επιλέγουμε τον τρόπο για να στερεώσουμε και να εγκαταστήσουμε τη θερμαινόμενη πετσέτα

Ένα άλλο σημαντικό σημείο για να εξετάσουμε είναι η μέθοδος εγκατάστασης. Αν και η εγκατάσταση οποιασδήποτε θερμότερο πετσέτα, κατά κανόνα, δεν είναι το πιο δύσκολο έργο για τη σωστή εγκατάσταση συχνά απαιτεί τη συμμετοχή ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό (τουλάχιστον, για να κρατήσει την εγγύηση του κατασκευαστή), και θα αυξήσει το κόστος σας αρχικά προγραμματιστεί.

Η ευκολότερη εγκατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για το έργο των λαϊκών, είναι ηλεκτρικά μοντέλα με βύσμα. Οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν ένα τυπικό σύνδεσμο και μπορούν να συνδεθούν σε μια πρίζα, όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή. Από αυτή την άποψη, όσοι είναι προβληματισμένοι από το ερώτημα πώς να επιλέξουν μια ηλεκτρική πετσέτα για ένα μπάνιο, ίσως, κινούνται κατά μήκος του σωστού μονοπατιού.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι τοποθέτησης θερμαινόμενων ράβδων πετσετών:

Τοίχου τοποθετημένο

Τοίχου

Το τοίχο μπορεί να είναι τόσο ηλεκτρικά όσο και ράγες για πετσέτες νερού.

Εξωτερική

Εξωτερική

Αυτό, κατά κανόνα, ράγες πετσέτα νερού.

Φορητό

portativnui

Πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές που μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα.

Όλοι οι θερμαντήρες νερού πετσετών τοποθετούνται στον τοίχο ή το πάτωμα, καθώς πρέπει να συνδεθούν με το υπάρχον σύστημα παροχής νερού.

Οι ράγες για τα πετσέτες είναι μια εξαιρετική επιλογή για δωμάτια περιορισμένου χώρου, όπου μπορούν να αντικαταστήσουν ένα συμβατικό βραχίονα πετσετών. Τα μοντέλα τοίχων διατίθενται σε νερό και σε ηλεκτρικές εκδόσεις.

Όταν επιλέγετε μεταξύ στερέωσης της πετσέτας στον τοίχο ή στο πάτωμα, είναι προτιμότερο να δοθεί η εγκατάσταση στον τοίχο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μικρά μπάνια όπου και στο πάτωμα μπορούν να τοποθετηθούν πολλές συσκευές και έπιπλα. Εάν μόνο το κάτω μέρος του τοίχου με πλακάκια, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε μια θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες βρισκόταν πάνω ή κάτω από το όριο, και μπορείτε να είστε σε θέση να βρείτε μια συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με μια διαφορά επιπέδου στο μπάνιο σας.

Ένας φορητός θερμαντήρας πετσετών παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση και τη χρήση. Επιπλέον, η τοποθέτησή του είναι πολύ απλή: ακόμη και ένα άτομο που δεν είχε ποτέ εργαλεία στα χέρια του θα είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει αυτό! Όλοι οι φορητοί θερμαντήρες πετσετών είναι ηλεκτρικοί, απλά συνδέστε το βύσμα στην πρίζα για να τις συνδέσετε.
Εάν πρόκειται να εγκαταστήσετε πιο εξελιγμένους θερμαντήρες πετσετών, τότε αυτή η εργασία πρέπει να μεταβιβαστεί σε επαγγελματία ηλεκτρολόγο ή υδραυστήρα. Τα ηλεκτρικά προϊόντα είναι πιθανόν εκτεθειμένα σε κινδύνους πυρκαγιάς και πρέπει να εγκατασταθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή.

Μέγεθος και σχεδιασμός

Για κάθε μπάνιο, μπορείτε να επιλέξετε μια θερμαινόμενη πετσέτα που ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό! Η λίστα των στυλ είναι εκτεταμένη - από κλασική έως υπερσύγχρονη.
Ο τελευταίος ρόλος στην επιλογή ενός τέτοιου εντυπωσιακού στοιχείου ως θερμαντήρα πετσετών δίνεται στην εξωτερική του επικάλυψη. Ορισμένοι κατασκευαστές προτιμούν να χρησιμοποιούν ως κάλυψη για την πιο κοινή σήμερα, γυαλισμένο ορείχαλκο ή χρώμιο, αλλά μπορεί να βρεθεί εύκολα και μοντέλα εγγραφής σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης της ηλικίας χάλκινο, αντίκα χρυσό, νικέλιο ματ, και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι για την θερμάστρα πετσετών σας να ταιριάζει με το ύφος του μπάνιου σας.

Χρωματισμένο
Μεγάλη χρωμιωμένη θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες.

Πολύχρωμα σώματα καλοριφέρ
Σχεδιασμένα θερμαντικά σώματα ζωγραφισμένα σε διάφορα χρώματα.

Στο παλιό στυλ
Στεγνωτήριο πετσέτας σε παλιό στιλ.

Ορισμένες θερμαινόμενες ράγες πετσετών μπορεί να περιλαμβάνουν επιπλέον αντικείμενα, όπως ράφια αποθήκευσης και γάντζο ρούχων. Σκεφτείτε πόσο από αυτές τις προσθήκες χρειάζεστε πραγματικά, επειδή η απόρριψη περιττών λειτουργιών θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε ένα ορισμένο ποσό.

Με τη μορφή ράφι
Στεγνωτήρας πετσέτας με τη μορφή δύο ράφια, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε και κρεμάστε πετσέτες και άλλα πράγματα.

Δώστε προσοχή όχι μόνο στο στυλ του θερμαντήρα πετσετών σας, αλλά και στο μέγεθός του. Πόσες πετσέτες θα αποξηραθούν ταυτόχρονα; Δεν θα καταστρέψει η υπερβολικά δυσκίνητη συσκευή την αισθητική του δωματίου σας; Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του θερμαντήρα πετσετών, τόσο πιο γρήγορα οι πετσέτες θερμαίνονται και στεγνώνουν πάνω σε αυτό. Εάν θέλετε όχι μόνο να στεγνώσετε τις πετσέτες, αλλά και να προσθέσετε θερμότητα στο μπάνιο σας, θα πρέπει να προτιμήσετε ένα μεγαλύτερο μοντέλο.

Μεγάλο μέγεθος
Ένας μεγάλος στεγνωτήρας πετσετών σας επιτρέπει να κρεμάτε τα πράγματα που χρειάζεστε πιο εύκολα.

Σχέδιο καλοριφέρ καλοριφέρ
Ένα μικρό μέγεθος καλοριφέρ μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μικρό χώρο.

Πρόσθετες λειτουργίες - χρονοδιακόπτες και διακόπτες

Οι σύγχρονοι θερμαντήρες πετσετών είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικοί και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χρησιμοποιηθούν είναι να τους αφήνετε συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ενέργεια που απαιτείται για τη θέρμανση της αρχικά θερμαινόμενης πετσέτας είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναγκαία για τη διατήρηση της θερμότητας της συσκευής που κάποτε θερμαίνεται. Οι κατασκευαστές, ωστόσο, προσπαθούν να λάβουν υπόψη τις επιθυμίες όλων των χρηστών και να εξοπλίσουν τα προϊόντα τους με χρονοδιακόπτες και διακόπτες κλεισίματος.

Χάρη στην παρουσία ενός χρονοδιακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε το θερμαντικό σας πετσέτα πολύ πριν κάνετε μπάνιο ή ντους, έτσι ώστε η πετσέτα σας να είναι ευχάριστα ζεστή όταν τελειώσετε το πλύσιμο. Μερικοί κατασκευαστές εγκαθιστούν ενσωματωμένους χρονοδιακόπτες ή διακόπτες, άλλοι τους προσφέρουν ως ξεχωριστή επιλογή. Ορισμένα μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με θερμοστάτη για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του θερμαντήρα πετσετών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Προσπαθήσαμε να σας δώσουμε γενικές ιδέες και να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε στο ερώτημα πώς να επιλέξετε έναν θερμαντήρα πετσετών στο μπάνιο. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τελικά θα βρείτε το ιδανικό για εσάς πετσέτα.

Συμμετέχετε στην έρευνα:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 4