Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο – συγκρίνετε και επιλέξτε

May 20
No comments yet

Σήμερα, λίγοι άνθρωποι στο κεφάλι θα έρθουν να δουλέψουν με ένα τρυπάνι με το χέρι ή να περιστρέψουν πολλές βίδες με ένα συμβατικό κατσαβίδι. Είναι πολύ πιο βολικό να αγοράσετε ένα συμπαγές και αποτελεσματικό κατσαβίδι. Υπάρχουν πολλά μοντέλα και μάρκες αυτής της τεχνολογίας, και για κάποιον που δεν καταλαβαίνει αυτό το θέμα, είναι αρκετά δύσκολο να κάνουμε μια συγκεκριμένη επιλογή. Ας προσπαθήσουμε να διευκρινίσουμε την κατάσταση και να καθορίσουμε ποιο είδος κατσαβιδιού μπαταρίας είναι καλύτερο σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις των χρηστών και τα δηλωμένα χαρακτηριστικά.

Καλύτερα κατσαβίδια και κατασκευαστές χωρίς καλώδια

Ποια είναι η καλύτερη μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Όπως και σε αυτό το υλικό πρόκειται για κατσαβίδια μπαταρίας, προτού αρχίσετε να συγκρίνετε και να αναθεωρήσετε το εργαλείο, είναι απαραίτητο να διευκρινίσετε ποιους τύπους μπαταριών υπάρχουν, ποιες θετικές και αρνητικές πλευρές έχουν και ποια είναι προτιμότερη.

Ποικιλίες των μπαταριών

Νικέλιο-κάδμιο (NiCd). Οι μεγαλύτερες διαστάσεις, οι οποίες δεν είναι πάντοτε βολικές λόγω της συμπαγής τους, είναι οι μπαταρίες, που ονομάζονται νικέλιο-κάδμιο και ονομάζονται "NiCd". Είναι αρκετά φτηνά και λειτουργούν σαν ρολόι - χωρίς αποτυχίες, τόσο σε υψηλές θερμοκρασίες όσο και σε μείον θερμοκρασίες. Μπορείτε να τους χρεώσετε έναν εντυπωσιακό αριθμό φορές. Εδώ, μόνο το φαινόμενο μνήμης που υπάρχει εδώ μπορεί να χρησιμεύσει ως μια άσχημη υπηρεσία, προκειμένου να αποφευχθεί η αποστολή τέτοιας μπαταρίας στην αποθήκη που έχει αποφορτιστεί πλήρως, στο μηδέν. Η φόρτιση πραγματοποιείται μόνο όταν η μπαταρία βρίσκεται μόνιμα.

Το φαινόμενο μνήμης είναι η απώλεια της χωρητικότητας της μπαταρίας και, κατά συνέπεια, η μικρότερη χρήση της στα διαστήματα μεταξύ των επαναφορτίσεων. Εάν δεν περιμένετε να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία, θα επαναφορτιστεί πάλι, "θυμάται" ότι δεν εξαντλήθηκε τελείως και δεν θα δώσει όλη την ενέργεια στο μέλλον, αλλά μόνο το ποσό που φθάνει σε αυτό το όριο. Πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Οι ιδιοκτήτες του οργάνου με αυτές τις μπαταρίες συχνά αγνοούν αυτή τη στιγμή, ως αποτέλεσμα, μέρος της ικανότητας χάνεται σταδιακά.

Υδρίδιο νικελίου-μετάλλου (NiMH). Οι μπαταρίες, που ονομάζονται νικελίου-μεταλλικού υδριδίου, επισημαίνονται με τα γράμματα "NiMH". Είναι 100% πράσινοι και πολύ λίγοι. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ικανότητά τους να εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επαναφόρτιση. Το φαινόμενο μνήμης αυτών των μπαταριών είναι παρόν, αλλά δεν είναι τόσο έντονο όσο στον προηγούμενο τύπο. Αλίμονο - έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αυτή είναι η ανικανότητα αντοχής στον παγετό. Ακόμη και όταν ο δρόμος είναι μόλις μείον δύο μοίρες, αυτή η μπαταρία αρχίζει να εκφορτώνεται. Κρατήστε το κατσαβίδι στο γκαράζ χωρίς θέρμανση ή στον κορμό του αυτοκινήτου δεν μπορεί. Για αποθήκευση, αυτός ο τύπος μπαταρίας πρέπει επίσης να επαναφορτιστεί.

Ιόντων λιθίου (Li-Ion). Ο τρίτος τύπος μπαταρίας είναι ιόντα λιθίου. Έχουν επισημανθεί ως "Li-Ion". Εμφανίστηκαν αργότερα από όλους - το 1991, σε ένα μαζικό ζήτημα που έγινε το πνευματικό τέκνο της ιαπωνικής εταιρείας Sony. Διαφέρουν σε απόλυτη απουσία φαινόμενης μνήμης, μεγάλης χωρητικότητας και μεγάλης διατήρησης φορτίου. Ζυγίζουν σαράντα τοις εκατό λιγότερο από τα ανάλογα που περιγράφηκαν παραπάνω. Μπορούν να χρεώνονται σε οποιαδήποτε κατάσταση - σε οποιοδήποτε επίπεδο χρέωσης. Τέτοιες μπαταρίες τοποθετούνται συχνά σε επαγγελματικά μοντέλα, ειδικά κατσαβίδια, σε συνδυασμό με ένα τρυπάνι.

Βασικές έννοιες

1. Τι λέγεται για την χωρητικότητα της μπαταρίας. Μια χωρητικότητα, η μονάδα μέτρησης της οποίας καλείται αμπέρ-ώρα (A / h), καθορίζει τη διάρκεια λειτουργίας του οργάνου χωρίς επαναφόρτιση. Ως εκ τούτου, διακρίνει τα οικιακά εργαλεία (χωρητικότητα από 1,3 έως 2 A / h) και επαγγελματίες με χωρητικότητα άνω των 2 A / h.

2. Ταχύτητα φόρτισης. Είναι σημαντικό στην περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε το έργο γρήγορα. Για οικιακά, όχι πολύ ακριβά εργαλεία, αυτό το χαρακτηριστικό κυμαίνεται από 2 έως 12 ώρες. Αλλά τα μοντέλα με επαγγελματική απόδοση μπορούν να χρεώνονται για μια ώρα και ακόμη και για μισή ώρα. Συνήθως, τέτοια εργαλεία έχουν μπαταρίες λιθίου και φορτιστή παλμών.

3. Τάση μπαταρίας. Η τάση της μπαταρίας μπορεί να κυμαίνεται από 3 έως 36 βολτ. Η ροπή για τα μοντέλα των 14,4 V και 12 V μπορεί να είναι η ίδια. Με τη σειρά του, η ροπή καθορίζει τη δύναμη του κατσαβιδιού και μπορεί να νομίζετε ότι δεν είναι σκόπιμο να αγοράσετε ένα εργαλείο με υψηλή τάση. Στην πραγματικότητα, μια μπαταρία 14,4 V είναι σε θέση να διατηρήσει τη μέγιστη ισχύ του οργάνου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου, μπορεί να λειτουργήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέχρι τη στιγμή που η πτώση φόρτισης μπαταρίας αρχίζει να μειώνει την ισχύ του οδηγού βίδας.

Συγκρίνοντας τους τύπους μπαταριών διαφόρων τύπων:

ιόν nimh nicd
Li-Ion NiMh NiCd
1 πόλη 2 mesto 3 mesto
Εφέ μνήμης Όχι Ναι. Ναι.
Συνθήκες αποθήκευσης Πλήρως χρεωμένη Εν μέρει αποφορτισμένο Πλήρως αποφορτισμένο
Συνθήκες φόρτισης Ανά πάσα στιγμή Μόνο μετά από πλήρη απόρριψη Μόνο μετά από πλήρη απόρριψη
Αριθμός κύκλων φόρτισης / εκφόρτισης 600 300-500 < 1000
Αυτοαπορρόφηση ανά μήνα, (%) 3 - 5 7 - 10 10
Ειδική ένταση ενέργειας (W * h / kg) 110-230 60 - 70 45 - 65

Ποιοι κατασκευαστές κατσαβιδιών θεωρούνται οι καλύτεροι

Πριν καταλάβετε πώς να επιλέξετε ένα καλώδιο κατσαβιδιών, θα πρέπει να προσδιορίσετε ποιες επιχειρήσεις είναι οι καλύτερες και να παράγουν τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην αγορά. Οι κατασκευαστές κατσαβιδιών είναι τεράστιοι, η αγορά είναι κυριολεκτικά γεμάτη από προϊόντα διαφόρων σημάτων. Θα περιγράψουμε εν συντομία τους πιο γνωστούς κατασκευαστές υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων συσκευών.

Bosch

bosch λογότυπο

Πρόκειται για μια εταιρεία από τη Γερμανία, η οποία παράγει εργαλεία τόσο για το σπίτι (διαφέρουν στο κύτος του πράσινου χρώματος), και για επαγγελματική χρήση. Μια οικιακή συσκευή αυτής της μάρκας είναι αρκετή για να συναρμολογήσει έπιπλα ή να περιστρέψει ένα μικρό σφιγκτήρα. Όμως, οι πιο παραγωγικές και αποδοτικές συσκευές για επαγγελματίες είναι σε θέση να εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δύσκολες συνθήκες. Κατάλληλο για εργασία στο εργαστήριο για μια ολόκληρη μέρα.

Μακίτα

logo makita

Ένα από τα πιο διάσημα και μακροχρόνια (που εργάζονται από το 1915) επιχειρήσεις που παράγουν εργαλεία για εργασίες κατασκευής. Ο ιαπωνικός κατασκευαστής παρακολουθεί προσεκτικά την ποιότητα των προϊόντων του, εισάγοντας συνεχώς τεχνολογικές καινοτομίες. Οι πιο απαιτημένοι καταναλωτές είναι τρυπάνια και κατσαβίδια από αυτό το εμπορικό σήμα, εξοπλισμένα με μπαταρία. Είναι οικουμενικά και κατάλληλα τόσο για οικιακές όσο και για οικοδομικές εργασίες. Η εταιρεία βελτιώνει διαρκώς το εργαλείο.

Metabo

λογότυπο metabo

Ο γερμανός κατασκευαστής (πρώην Schnizler GmbH, στη συνέχεια Metabowerke GmbH), με περισσότερα από ογδόντα χρόνια εμπειρίας, έλαβε πολύ αξιόλογη αναγνώριση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και το όνομα "Metabo" δόθηκε από το παραγόμενο τρυπάνι, το οποίο έλαβε ένα ρεκόρ πωλήσεων. Το ηλεκτρικό εργαλείο αυτής της μάρκας είναι αξιόπιστο και έχει άριστη ποιότητα. Σε ένα ευρύ φάσμα, υπάρχουν τόσο οικιακά όσο και επαγγελματικά μοντέλα. Με αυτά, μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες κατασκευής και επισκευής.

AEG

aeg λογότυπο

Η γερμανική επιχείρηση, που ιδρύθηκε τον περασμένο αιώνα (1887), παράγει πολύ αξιόπιστα και ευπροσάρμοστα όργανα. Τα τρυπάνια και τα κατσαβίδια αυτής της μάρκας είναι κατάλληλα τόσο για την κατασκευή τρυπών διαφόρων διαμέτρων όσο και για τη σύνδεση εξαρτημάτων με παξιμάδια, μπουλόνια, βίδες. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας: τσοκ μεγάλης ταχύτητας, γρήγορη σύσφιξη και αδράνεια, καθώς και εξαιρετικό σύστημα ψύξης του κινητήρα.

DeWALT

λογότυπο dewalt

Τα μοντέλα αυτής της μάρκας υπάρχουν λίγο, αλλά το καθένα από αυτά έχει μελετηθεί προσεκτικά από τους προγραμματιστές. Όλα τα κατσαβίδια έχουν καλά χαρακτηριστικά ταχύτητας, υψηλή απόδοση, μικρές διαστάσεις. Συλλέγονται πολύ ποιοτικά, ο γάμος δεν συναντά ποτέ. Έτσι οι αγοραστές μοιάζουν με αυτό το εμπορικό σήμα και το αγοράζουν με χαρά.

Ryobi

logo ryobi

Αυτή η αμερικανική επιχείρηση άρχισε μία φορά με την χύτευση αλουμινίου υπό πίεση. Λοιπόν, αργότερα άρχισε να παράγει κινητήρες και ανταλλακτικά για αυτούς. Αργότερα - ένα εργαλείο για τον κήπο και όλα τα είδη ηλεκτρικών εργαλείων. Τα κατσαβίδια που παράγονται από την εταιρεία διαθέτουν μια ευρεία γραμμή ισχύος, η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να βρει πάντα αυτό που χρειάζεται. Ποιότητα συσκευής και πολύ αξιόπιστη.

Hitachi

hitachi λογότυπο

Μια άλλη σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία, προσεκτικός στην ποιότητα των προϊόντων. Το εργαλείο του είναι εργονομικό, τεχνολογικό, μοντέρνο, χρησιμοποιείται ενεργά τόσο σε εγχώριες συνθήκες όσο και στην παραγωγή. Οι συσκευές είναι απλές και ήσυχες. Η δουλειά μαζί τους είναι μια χαρά.

Η δημοτικότητα των διαφόρων κατασκευαστών κατσαβιδιών, ανάλογα με τις πωλήσεις σε ηλεκτρονικά καταστήματα

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζουμε την αξιολόγηση των κατσαβιδιών χωρίς καλώδιο, που καταρτίζονται από το εκδοτικό μας προσωπικό με βάση την ανατροφοδότηση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οργάνου. Για τους σκοπούς αυτούς χρησιμοποιήσαμε δημοφιλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως: Yandex.Market, [email protected] και άλλους.

Τα καλύτερα κατσαβίδια με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10,8 V

Κατσαβίδια με μπαταρία 10,8 V σας επιτρέπουν να συναρμολογήσετε έπιπλα και γυψοσανίδες και είναι σχεδιασμένα για οικιακή χρήση.

makita df 030 dwe m bosch gsr 10 8 m dewalt dcd 710s m
Makita DF 030 DWE BOSCH GSR 10,8-LI L-BOXX DeWALT DCD710S2
Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε
Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε
Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε
9 oc
Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε
8 oc
Τύπος κασέτας Bits Bits Γρήγορη σύσφιξη
Η μέγιστη ροπή, (N · m) 24 30 24
Τα στάδια της ροπής 18 + 1 21 + 1 14 + 1
Χωρητικότητα μπαταρίας, (Ah) 1.3 2.0 1.5
Τύπος μπαταρίας Li-Ion Li-Ion Li-Ion
Αριθμός μπαταριών που περιλαμβάνονται 2 2 2
Αριθμός ταχυτήτων 2 2 2
Μέγιστος αριθμός στροφών, (rpm) 1300 1300 1500
Διάμετρος διάτρησης σε ξύλο, (μέγιστο mm) 21 19 19
Διάμετρος διάτρησης σε μέταλλο (μέγιστο mm) 10 10 10
Αντίστροφη ναι ναι ναι

Makita DF030DWE

Το οικιακό μοντέλο του μη στριμμένου τύπου μιας από τις πιο δημοφιλείς μάρκες ηλεκτρικών εργαλείων με τάση 10,8 βολτ και χωρητικότητα μπαταρίας λιθίου 1,3 ampere-ώρες. Ο χρόνος φόρτισης είναι μόνο μισή ώρα. Η ροπή (μέγιστη) είναι 24 Newton-meter, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 σ.α.λ. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικό, υπάρχει αντίστροφη. Το βάρος της συσκευής είναι 0,88 kg.

makita df 030 dwe

makita df 030 dwe 1 m

makita df 030 dwe 2 m

makita df 030 dwe 3 m

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Makita DF 030 DWE

 1. Ένα μικρό βάρος, στο χέρι το όργανο είναι σαν χνούδι.
 2. Σχεδίαση χωρίς σχεδίαση (σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή τα φυσίγγια είναι αρκετά ακριβά).
 3. Η παρουσία μιας μικρότερης βάσης.
 4. Οι διαστάσεις σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε ακόμη και εκείνους τους χώρους που είναι δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση.
 5. Άνετη θήκη, δύο μπαταρίες και ένα πλαστικό κουτί για μικρά εξαρτήματα στο κιτ.
 6. Είναι δυνατή η ρύθμιση της τροφοδοσίας.
 7. Γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Τα μειονεκτήματα της Makita DF 030 DWE

 1. Χαμηλή χωρητικότητα μπαταρίας.
 2. Υπάρχει ένα αξονικό παιχνίδι στον άξονα.
 3. Οι οπές διάτρησης είναι προβληματικές.
 4. Η τιμή είναι μακριά από τον προϋπολογισμό.
 5. Ο πόρος μιας ακριβής μπαταρίας (που αντιπροσωπεύει έξι δέκατα του κόστους της συσκευής) είναι δύο με τρία χρόνια.
 6. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξετε το ρόπαλο με το ένα χέρι.
 7. Δεν βρόχο να κρεμάσει. Μόνο θήκη.
 8. Η συσκευή είναι ευαίσθητη στη σκόνη και τη βρωμιά.
  Σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί να μπλοκαριστούν.
 9. Ο οπίσθιος φωτισμός για την περιοχή εργασίας υποτιμάται ελαφρώς.

Περίληψη: Αν χρειάζεστε ένα ισχυρό, εξαιρετικά ελαφρύ και μικρό κατσαβίδι για οικιακή εργασία και η τιμή του δεν έχει σημασία, τότε αυτό το μοντέλο είναι αρκετά κατάλληλο. Η φόρτιση διαρκεί 5-6 ώρες, η συσκευή φορτίζεται γρήγορα. Η παρουσία μιας αντικαταστάσιμης μπαταρίας επιταχύνει τη διαδικασία. Ωστόσο, για τη βαριά εργασία η μονάδα δεν λειτουργεί - ο μειωτήρας γρήγορα καταστρέφεται. Ο κύριος σκοπός του - εργασίες συναρμολόγησης στο σπίτι.

BOSCH GSR 10,8-LI L-BOXX

Ένα άλλο μοντέλο ενός γερμανικού κατασκευαστή ηλεκτρικών εργαλείων με τάση 10,8 βολτ. Κατσαβίδι δύο ταχυτήτων, με ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας. Η μπαταρία είναι λιθίου. Η ροπή (μέγιστη) είναι 30 Newton μέτρα, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 σ.α.λ. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικό, υπάρχει αντίστροφη. Το βάρος της συσκευής είναι 0,8 kg.

bosch gsr 10 8

bosch gsr 10 8 1 m

bosch gsr 10 8 2μ

bosch gsr 10 8 3μ

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Bosch GSR 10.8-LI 0

 1. Ελαφρύ και συμπαγές μέγεθος.
 2. Πολύ καλή δύναμη.
 3. Υπάρχει μια πολύ ακριβής επισήμανση, η οποία δεν είναι ποτέ περιττή.
 4. Γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας.
 5. Έλλειψη της κασέτας.
 6. Υπάρχει μια λειτουργία γεώτρησης - το δέντρο αποδείχθηκε καλό.
 7. Μπαταρία λιθίου, γρήγορη φόρτιση.
 8. Περιλαμβάνεται εφεδρική μπαταρία.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μείον Bosch GSR 10,8-LI 0

 1. Υπάρχουν περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον έλεγχο ταχύτητας χρησιμοποιώντας τη σκανδάλη.
 2. Η τιμή είναι πολύ υψηλή.
 3. Οι χρήστες διαμαρτύρονται περιοδικά για την μη υψηλή ποιότητα των επιδόσεων. Ιδιαίτερα συχνό πρόβλημα είναι η καύση του φορτιστή.
 4. Το φυσίγγιο δεν είναι μαγνητισμένο. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο χέρια όταν αντικαθιστάτε τις samuras - δεν θα λειτουργήσει. Είναι ενοχλητικό όταν, σε ένα ύψος, ας πούμε, εξισορροπώντας.
 5. Ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί να είναι φωτεινότερος. Και λειτουργεί μόνο όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί.
 6. Το κουμπί "αντίστροφη μέτρηση" είναι απαλή - μπορείτε να το πατήσετε τυχαία.

Αποτελέσματα: Η συλλογή των επίπλων και η περιστροφή των μικρών συνδετήρων αυτού του κατσαβιδιού αρκεί. Είναι εξαιρετικά βολικό για τα έπιπλα και λόγω του μικρού βάρους του χεριού δεν θα κουραστεί ακόμα και μετά από μακρά χρήση της μονάδας. Εξήντα samorezov μια φόρτιση της μπαταρίας, όπως φαίνεται από την εμπειρία των αγοραστών, αρκεί.

DeWALT DCD710S2

Το τρίτο μοντέλο οικιακής χρήσης είναι η αμερικανική μάρκα, με τάση 10,8 volts και χωρητικότητα μπαταρίας λιθίου 1,5 ampere-ώρες. Η ροπή (μέγιστη) είναι 24 newton μέτρα, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1500 rpm. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Υπάρχει αντίστροφη και σταθεροποίηση του άξονα. Το βάρος της συσκευής είναι 1,1 κιλά.

dewalt dcd 710s

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros DeWALT DCD710S2

 1. Ελαφρότητα, μικρό μέγεθος (το κατσαβίδι πέφτει τέλεια στο χέρι και δεν κουράζεται).
 2. Εργονομία (ειδικά λαβές), ωραίο σχέδιο.
 3. Διαθεσιμότητα κατάλληλης θήκης.
 4. Η δυνατότητα αντικατάστασης του εξοπλισμού με το ένα χέρι.
 5. Ισχυρή ενέργεια.
 6. Η υπόθεση είναι αρκετά δυνατή. Είναι κατασκευασμένο από επένδυση από καουτσούκ. Αυτό εμποδίζει την ολίσθηση όταν η συσκευή βρίσκεται σε κεκλιμένο επίπεδο.
 7. Ο μειωτήρας είναι κατασκευασμένος από μέταλλο.
 8. Η μπαταρία είναι λιθίου, φορτίζεται γρήγορα.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα DeWALT DCD710S2

 1. Το μικρό βάρος της συσκευής δεν επιτρέπει να τη διατηρήσετε με ακρίβεια όταν τρυπάτε οπές στην κάθετη κατεύθυνση. Το κέντρο βάρους είναι ασθενώς αισθητό.
 2. Ένα μικρό τρυπάνι του τρυπανιού όταν το φυσίγγιο περιστρέφεται. Ένα τυπικό μειονέκτημα τέτοιων μοντέλων. Ωστόσο, η αντίδραση εδώ δεν είναι πολύ μεγάλη - στα 80 χιλιοστά μήκος δεν είναι περισσότερο από 0,5 χιλιοστά.
 3. Λίγο υπερτιμημένο.

Αυτό το μοντέλο είναι αρκετά αποτελεσματικό και παραγωγικό. Αξίζει μόνο να θυμόμαστε ότι είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσετε για εργασίες τοποθέτησης και αποσυναρμολόγησης μόνο με υλικά όπως ξύλο, λεπτό μεταλλικό φύλλο και ξυλεία.

Πάρτε μέρος στην έρευνα

Τα καλύτερα κατσαβίδια με μπαταρία 12 V

Τέτοιες συσκευές είναι πιο δημοφιλείς στους εγχώριους τεχνίτες. Δεν είναι πολύ ακριβά, αλλά είναι αρκετά παραγωγικοί και εργάζονται αυτόνομα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσδιορίζοντας ποιο ασύρματο κατσαβίδι είναι καλύτερο για το σπίτι, πολλοί σταματούν σε παρόμοια μοντέλα. Είναι χρήσιμα για μια μικρή χώρα ή επισκευή στο σπίτι, θα βοηθήσουν στο τρυπάνισμα μετάλλων και ξύλου.

aeg bs 12g2 m makita 6271 μ
AEG BS 12G2 LI-152C Makita 6271DWAE
1 πόλη
9 oc
2 mesto
8 oc
Η μέγιστη ροπή, (N · m) 30 30
Τα στάδια της ροπής 24 16
Χωρητικότητα μπαταρίας, (Ah) 1.5 1.9
Τύπος μπαταρίας Li-Ion Ni-Cd
Αριθμός μπαταριών που περιλαμβάνονται 2 2
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας όχι όχι
Χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, (h.) 1 1
Αριθμός ταχυτήτων 2 2
Μέγιστος αριθμός στροφών, (rpm) 1350 1200
Έλεγχος ταχύτητας ηλεκτρονικά μηχανικό
Διάμετρος διάτρησης σε ξύλο, (μέγιστο mm) 30 25
Διάμετρος διάτρησης σε μέταλλο (μέγιστο mm) 10 10
Αντίστροφη ναι ναι
Διάμετρος της κασέτας 0.8 - 10 0 - 10
Φωτισμός όχι όχι

AEG BS 12G2 LI-152C

Μοντέλο με μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 1,5 ampere-ώρες. Ο χρόνος φόρτισης είναι μόνο μία ώρα. Η ροπή (μέγιστη) είναι 30 Newton μέτρα, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1350 rpm. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Υπάρχει ένα σύστημα για την στερέωση του άξονα, καθώς και ένα αντίστροφο. Το βάρος της συσκευής είναι 1,6 κιλά.

aeg bs 12g2

aeg bs 12g2 1m

aeg bs 12g2 2m

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Πλεονεκτήματα AEG BS 12G2 LI-152C

 1. Το εργαλείο είναι ισχυρό, αλλά μικρό σε μέγεθος.
 2. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι αρκετά μεγάλη.
 3. Η καλή αξία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται.
 4. Η λαβή είναι εξαιρετική στην παλάμη του χεριού - το σχήμα είναι άνετο.
 5. Τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από μέταλλο.
 6. Υπάρχει εφεδρική μπαταρία.
 7. Μην αισθάνεστε τα bits bit (απολύτως).

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα AEG BS 12G2 LI-152C

 1. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να δείχνει πόση χρέωση παραμένει. Αυτό είναι ενοχλητικό.
 2. Η υπόθεση δεν είναι υπερβολικά εργονομική και δυσκίνητη. Ειδικά παίρνοντας με τον εαυτό σας δυσάρεστο.
 3. Δεν υπάρχει οπίσθιος φωτισμός.
 4. Κάπως βαρύ (σε σύγκριση με τα ανάλογα).
 5. Ο φορτιστής είναι ογκώδης και ογκώδης, καταλαμβάνει το τέταρτο μέρος της θήκης.

Αποτελέσματα: Αυτό το εργαλείο μπορεί να συμβουλεύεται τους δασκάλους του σπιτιού. Το κατσαβίδι διαχειρίζεται τέλεια τους συνδετήρες, ρυθμίζει τα στάδια ροπής και τη λειτουργία γεώτρησης. Αξίζει επίσης να δίνετε προσοχή στην έλλειψη φωτισμού - για κάποιον μπορεί να είναι σημαντικό.

Makita 6271DWAE

Το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας διακρίνεται για την υψηλή τάση για αυτή την τάση 2 αμπέρ-ωρών. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας λιθίου είναι μία ώρα. Η ροπή (μέγιστη) είναι 30 Newton μέτρα, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 σ.α.λ. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Υπάρχει ένα σύστημα στερέωσης του άξονα και της όπισθεν. Το βάρος της συσκευής είναι 1,5 kg.

makita 6271

makita 6271 1m

makita 6271 2μ

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Makita 6271DWAE

 1. Ελαφρύ, αξιόπιστο, ανθεκτικό.
 2. Το κουμπί λειτουργίας λειτουργεί ελαφρά και απαλά.
 3. Υπάρχει αντίστροφη.
 4. Εξαιρετική εξισορρόπηση.
 5. Υπάρχει εφεδρική μπαταρία στο κιτ.
 6. Η περίπτωση είναι καλή, πολύ άνετη, όχι ογκώδης.
 7. Η λαβή είναι εργονομική.
 8. Το σώμα είναι σύντομο, το οποίο σας επιτρέπει να ανεβείτε σε ανεπαίσθητες θέσεις.
 9. Γρήγορη αλλαγή των εργαλείων εξαιτίας του διαθέσιμου αυτόματου κλειδώματος ατράκτου.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα του Makita 6271DWAE

 1. Το κόστος είναι υψηλό.
 2. Τα κομμάτια από την κασέτα μπορεί να χαθούν, αφού κρατιούνται σε αυτήν μάλλον ασθενικά.
 3. Αδύνατη ροπή τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ταχύτητα. Μπορείτε να σταματήσετε το χέρι.
 4. Κατασκευασμένο από πλαστικό κορώνα για να αλλάζει ταχύτητες.
 5. Δεν υπάρχει χώρος για ένα ρόπαλο.
 6. Το περίβλημα του γραναζιού είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Περίληψη: Για το σπίτι αυτό είναι ένα καλό μοντέλο, αν τα έξοδα δεν είναι πολύ ανησυχούν. Ένα ελαφρύ, συμπαγές, ανθεκτικό και αξιόπιστο εργαλείο μπορεί να λειτουργήσει για πολλά χρόνια χωρίς να σπάσει. Μια μεγάλη μπαταρία είναι αρκετή για περίπου 80 βίδες. Μια βολική θήκη σάς επιτρέπει να πάρετε μαζί σας το κατσαβίδι σε οποιοδήποτε σημείο.

Πάρτε μέρος στην έρευνα

Ποιο κατσαβίδι για 12 V αποφασίζετε να αγοράσετε;
 • AEG BS 12G2 LI-152C

  aeg bs 12g2 m

 • Makita 6271DWAE

  makita 6271 μ

Ψηφίστε
Τα καλύτερα κατσαβίδια στα 14,4 V

Τέτοιες συσκευές μπορούν ήδη να αποδοθούν στον επαγγελματία. Είναι σε θέση να βοηθήσουν στην κατασκευή τρυπών διαφόρων διαμέτρων και επίσης να καθορίσουν υλικό. Και δεν είναι πλέον στο σπίτι, αλλά, ας πούμε, στο εργαστήριο. Ή κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής.

bosch psr 14 4 li 2 m makita bdf343she m
Bosch PSR 14,4 LI-2 Makita BDF 343 SHE
1 πόλη
9 oc
2 mesto
8 oc
Η μέγιστη ροπή, (N · m) 40 36
Τα στάδια της ροπής 10 16
Χωρητικότητα μπαταρίας, (Ah) 1.5 1.3
Τύπος μπαταρίας Li-Ion Li-Ion
Αριθμός μπαταριών που περιλαμβάνονται 1 2
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας ναι όχι
Χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, (h.) 1 0,5
Αριθμός ταχυτήτων 1 2
Μέγιστος αριθμός στροφών, (rpm) 1300 1300
Διάμετρος διάτρησης σε ξύλο, (μέγιστο mm) 30 25
Διάμετρος διάτρησης σε μέταλλο (μέγιστο mm) 10 10
Αντίστροφη ναι ναι
Διάμετρος της κασέτας 1 - 10 0.8 - 10
Φωτισμός ναι όχι

Bosch PSR 14,4 LI-2

Το μοντέλο του γερμανικού κατασκευαστή έχει χωρητικότητα μπαταρίας λιθίου 1,5 ampere-ώρες. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου μία ώρα. Η ροπή (μέγιστη) είναι 40 Nm, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 rpm. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Υπάρχει αντίστροφη και σταθεροποίηση του άξονα. Το βάρος της συσκευής είναι 1,14 kg.

bosch psr 14 4 li 2

bosch psr 14 4 li 2 f1m

bosch psr 14 4 λ 2 f2m

bosch psr 14 4 li 2 f3m

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Bosch PSR 14,4 LI-2

 1. Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο ισχυρό και ελαφρύ εργαλείο.
 2. Το τρυπάνι σφίγγει σφιχτά, πουθενά δεν είναι κουνώντας ή lufting.
 3. Στην παλάμη του χεριού σας κάθεται τέλεια - πολύ καλύτερα από πολλά μοντέλα στα 10 βολτ.
 4. Υπάρχει κλειδαριά ατράκτου.
 5. Μια σύγχρονη μπαταρία λιθίου που δεν υποφέρει από "απώλεια μνήμης".
 6. Υπάρχει ένδειξη ροπής.
 7. Πολύ βολικό και σωστά φωτισμένο.
 8. Μεγάλος χρόνος εργασίας σε μία χρέωση.
 9. Ποιοτική συναρμολόγηση.
 10. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί χωρίς να την τραβήξει έξω από το κατσαβίδι.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Τα μειονεκτήματα της Bosch PSR 14.4 LI-2

 1. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μία μόνο μπαταρία. Θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα δεύτερο.
 2. Η βαλίτσα αποθήκευσης δεν διαφέρει σε εργονομία και συμπαγή.
 3. Απελευθερώνοντας το κουμπί στη λειτουργία γεώτρησης υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να παρατηρήσετε μετά από ένα δυνατό κλικ του σπινθήρα κοντά στις βούρτσες του κινητήρα. Αυτό δείχνει ένα υψηλό φορτίο και τη δυνατότητα θραύσης λόγω αυτού.
 4. Το σύστημα προστασίας από υπερφόρτωση είναι πολύ αντασφαλισμένο.
 5. Όταν πρέπει να ενεργοποιήσετε το πίσω μέρος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο χέρι, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να φτάσετε στο κουμπί με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού.
 6. Στις ανώτερες σχισμές για την εμφύσηση των βουρτσών του κινητήρα, η σκόνη και η βρωμιά είναι συχνά φραγμένα.
  Ο ρυθμιστής των στροφών λίγο tugovatyj.
 7. Ο μειωτής είναι μάλλον αδύναμος.
 8. Δεν υπάρχει ζώνη στερέωσης.

Αποτελέσματα: Αν ψάχνετε για μια σύντομη και ισχυρή συσκευή σε επαρκή τιμή, τότε αυτό το μοντέλο μπορεί να σας ευχαριστήσει. Ομαλή εκκίνηση, ακριβής φωτισμός, εξαιρετική ισορροπία, γερμανική ποιότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη συσκευή μια εξαιρετική συσκευή για οποιαδήποτε οικιακή χρήση. Ωστόσο, η περίπτωση δεν είναι πολύ βολική, αλλά δεν υπάρχει εφεδρική μπαταρία στο κιτ. Αξίζει να το ξέρετε.

Makita BDF343SHE

Αυτό το μοντέλο έχει χωρητικότητα 1,3 μπαταριών λιθίου 1,3 Ah. Ο χρόνος φόρτισης του παλμικού φορτιστή είναι μισή ώρα. Η ροπή (μέγιστη) είναι 36 Nm, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 rpm. Υπάρχει μια αντίστροφη, σταθεροποίηση του άξονα. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Το βάρος της συσκευής είναι 1,2 κιλά.

makita bdf343she

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Makita BDF343SHE

 1. Μεγάλη σχεδίαση, εργονομία.
 2. Η συσκευή είναι ευχάριστη για να κρατάτε στα χέρια.
 3. Μια επαρκώς υψηλή ροπή σύσφιξης καθιστά δυνατή τη λειτουργία με βίδες αυτοεξόλλησης 200 mm.
 4. Υψηλή αξιοπιστία και απόδοση της συσκευής.
 5. Περιλαμβάνεται μια δεύτερη μπαταρία.
 6. Η θήκη είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί από τη σκόνη και τη βρωμιά.
 7. Πολύ βολικό φυσίγγιο.
 8. Πολύ καλά προσαρμοσμένες ο ένας στον άλλο όλες τις λεπτομέρειες.
 9. Μια ευρύχωρη θήκη.
 10. Η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά.
 11. Σε μία μπαταρία (χωρίς επαναφόρτιση) το όργανο μπορεί να λειτουργήσει από μία ώρα έως μία ώρα και μισή.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Το Makita BDF343SHE

 1. Η κασέτα έχει κάποιες αντιδράσεις.
 2. Εάν πρέπει να αγοράσετε ένα κομμάτι, δύσκολα μπορείτε να το βρείτε στην πώληση.
 3. Ακόμα, το μέγεθος της θήκης είναι πολύ σταθερό. Θα μπορούσε να ήταν μικρότερο.
 4. Δεν υπάρχει προστασία από υπερφόρτιση, πολύ χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας και υπερθέρμανση.
 5. Δεν υπάρχει ένδειξη που να δείχνει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας λιθίου.
 6. Πλαστικό μειωτήρα, με το χρόνο συχνά αποτυγχάνει (φορέστε τα δόντια και τις σφήνες). Η πρώτη μεταφορά αρχίζει να απογειώνεται.
 7. Δεν υπάρχει φωτισμός του χώρου εργασίας.

Αποτελέσματα: Το μοντέλο για οικιακή χρήση είναι απλά εξαιρετικό - πολλοί καταναλωτές το λένε έτσι. Αλλά σε ακραίες συνθήκες (σε επαγγελματικό επίπεδο) δεν συνιστάται το κατσαβίδι. Για παράδειγμα, δουλέψτε γι 'αυτούς σε γυψοσανίδες με μεγάλους όγκους. Δύο χρόνια - και οι βούρτσες του ηλεκτροκινητήρα θα εξαφανιστούν τελείως. Λόγω των χαρακτηριστικών του σχεδιασμού, δεν μπορούν να αντικατασταθούν σε αυτή τη συσκευή. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε ολόκληρο τον κινητήρα, και αυτό είναι ακριβό.

Συμμετέχετε στην έρευνα:

Ποιο κατσαβίδι στα 14,4 V αποφασίσατε να αγοράσετε;
 • Bosch PSR 14,4 LI-2

  bosch psr 14 4 li 2 m

 • Makita BDF 343 SHE

  makita bdf343she m

Ψηφίστε
Τα καλύτερα κατσαβίδια για 18 V

Αυτά είναι επαγγελματικά μοντέλα που είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε εργασία κατασκευής, επισκευής και εγκατάστασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρτίδα παραγωγής, όταν χρειάζεται να εργάζεστε τακτικά με πολλούς συνδετήρες. Κοιτάζοντας περαιτέρω την περιγραφή των τριών δημοφιλών μοντέλων, μπορείτε να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε μόνοι σας ποιο επαγγελματικό κατσαβίδι είναι καλύτερο.

ryobi rid 1801m μ dewalt dcd 780 c2m makita 634 dwae m
RYOBI RID 1801M DeWALT DCD 780C2 Makita 6347 DWAE
1 πόλη
9 oc
2 mesto
9 oc
3 mesto
8 oc
Η μέγιστη ροπή, (N · m) 220 60 80
Τα στάδια της ροπής - 15 + 1 16 + 1
Χωρητικότητα μπαταρίας, (Ah) - 1.5 2
Τύπος μπαταρίας Κατάλληλο: Li-lon / Ni-Cd Λιον Ni-Cd
Αριθμός μπαταριών που περιλαμβάνονται 0 2 2
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας ναι όχι όχι
Αριθμός ταχυτήτων 1 2 2
Μέγιστος αριθμός στροφών, (rpm) 3200 2000 1300
Έλεγχος ταχύτητας - ηλεκτρονικά ηλεκτρονικά
Ο μέγιστος αριθμός κτύπων ανά λεπτό, (bpm) 3600 - -
Λειτουργία παλμού ναι - -
Διάμετρος διάτρησης σε ξύλο, (μέγιστο mm) - 38 38
Διάμετρος διάτρησης σε μέταλλο (μέγιστο mm) - 13ο 13ο
Αντίστροφη ναι ναι ναι
Κλείδωμα άξονα ναι ναι όχι
Τύπος κασέτας Bits Γρήγορη σύσφιξη Γρήγορη σύσφιξη
Διάμετρος της κασέτας - 1.5 - 13 0 - 13
Φωτισμός ναι ναι όχι

RYOBI RID1801M

Επαγγελματικό μοντέλο βάρους 1,2 κιλών, το οποίο έχει εντυπωσιακή ροπή και δεν περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή (οποιοσδήποτε τύπος μπαταρίας είναι κατάλληλος για ένα κατσαβίδι). Η ροπή (μέγιστη) είναι 220 Nm, η ταχύτητα περιστροφής του άξονα είναι 3200 στροφές ανά λεπτό. Υπάρχει μια όπισθεν, υπάρχει ένα σύστημα για την στερέωση του άξονα.

ryobi rid 1801m

ryobi rid 1801m 1μ

ryobi rid 1801m 2μ

ryobi rid 1801m 3μ

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Πλεονεκτήματα του RYOBI RID1801M

 1. Ο μηχανισμός αντικατάστασης δυαδικών ψηφίων είναι ασυνήθιστα βολικός. Με μία κίνηση του χεριού, ένα κομμάτι τραβιέται και εισάγεται.
 2. Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει με τυχόν βίδες και βίδες. Σε μία φόρτιση (η μπαταρία 1,5 αμπέρ-ωρών) τους τυλίγει μέχρι 400 τεμάχια.
 3. Μεγάλος λαμπρός οπίσθιος φωτισμός τριών LED.
 4. Η μεγάλη ροπή είναι 220 Nm.
 5. Πολύ χαμηλό κόστος για αυτήν την κατηγορία συσκευών.
 6. Υπάρχει μια θήκη για ανταλλακτικά bits, καθώς και μια κατάλληλη μαγνητισμένη πλατφόρμα για βίδες και βίδες.
 7. Ένα αξιόπιστο δοχείο, στο οποίο δεν υπάρχει πλήρες εγκάρσιο παιχνίδι.
 8. Εξαιρετική ψύξη του περιβλήματος του γραναζιού.
 9. Πολύ ισχυρή μονάδα - έπεσε στο σκυρόδεμα από δέκα μέτρα, και τουλάχιστον αυτό!

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα RYOBI RID1801M

 1. Η μονάδα είναι ελαφρώς βαρύ. Όταν εργάζεστε, τα χέρια σας κουράζονται.
 2. Δεν είναι πολύ βολικό να ενεργοποιείται ο οπίσθιος φωτισμός μόνο όταν εκκινείται ο ηλεκτροκινητήρας. Θα ήταν ωραίο λίγο νωρίς για να στοχεύσετε εκεί που πρέπει.
 3. Στο κιτ δεν υπάρχει μπαταρία, δεν υπάρχει φορτιστής. Πρέπει να αγοραστούν χωριστά - επιπλέον κόστος. Αλλά μπορείτε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.
 4. Χωρίς να υπολογίζουμε τη δύναμη, οποιοδήποτε νήμα μπορεί εύκολα να σκιστεί. Ειδικά σε ξύλινες πλάκες ή γυψοσανίδες.

Αποτελέσματα: Το μοντέλο είναι καλό, ήχο, παίζοντας. Δυνατότητα πολλών - περιστρέψτε τυχόν συνδετήρες (για παράδειγμα, μακρύς μόνος-αγγίζοντας 150 χιλιοστά), τρυπάνε οποιοδήποτε υλικό. Είναι αλήθεια ότι οι άπειροι τεχνίτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμα πώς να χειρίζονται ένα ισχυρό εργαλείο, συχνά σπάνε κομμάτια ή βίδες. Ωστόσο, η δυνατότητα σταδιακής αύξησης του κύκλου εργασιών έρχεται με το χρόνο. Θα πρέπει να σημειωθεί και αρκετά σταθερό βάρος της μονάδας.

DeWALT DCD780C2

Επαγγελματικό μοντέλο κατσαβιδιού με γάντζο ταχείας δράσης και μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 1,5 ampere-ώρες. Ο χρόνος φόρτισης με τη χρήση φορτιστή παλμών είναι μισή ώρα. Περιλαμβάνονται δύο μπαταρίες. Η ροπή (μέγιστη) είναι 60 Nm, η ταχύτητα περιστροφής είναι 2000 rpm. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Υπάρχει αντίστροφη και σταθεροποίηση του άξονα. Το βάρος της συσκευής είναι 1,55 kg.

dewalt dcd 780 c2

dewalt dcd 780 c2 1m

dewalt dcd 780 c2 2 m

dewalt dcd 780 c2 3m

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros DeWALT DCD780C2

 1. Η συσκευή είναι ισχυρή, αλλά αρκετά συμπαγής. Ζυγίζει επίσης λίγο.
 2. Στη δεύτερη ταχύτητα παράγει πολύ υψηλή ταχύτητα. Ξύλο τρυπάνια με ευκολία.
 3. Μια κασέτα ταχείας σύσφιξης εξοπλισμένη με καστάνια επιτρέπει όχι μόνο να αισθάνεστε, αλλά και να ακούτε τη στιγμή που λαμβάνει χώρα η σύσφιξη.
 4. Η εργονομία και η ποιότητα της απόδοσης είναι απλά υπέροχη.
 5. Μια φόρτιση μιας πολύ γρήγορα ανάκτησης μπαταρίας (20-30 λεπτά) είναι αρκετή για μισή ημέρα, όχι λιγότερο.
 6. Η υπόθεση είναι άνετη και όχι πολύ μεγάλη.
 7. Υπάρχει ένα πολύ πρακτικό μαγνητισμένο μαξιλαράκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτο-χτυπήματα ή bit.
 8. Υπάρχει μια δεύτερη (ανταλλακτική) μπαταρία.
 9. Φορτίο τύπου φορτιστή.
 10. Ευρύ φάσμα για ρύθμιση δύναμης.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα DeWALT DCD780C2

 1. Η δίοδος, που προορίζεται για φωτισμό, δεν είναι αρκετά καλά τοποθετημένη. Και δεν λάμπει αρκετά ακριβώς που πρέπει να είναι, αλλά λίγο χαμηλότερα.
 2. Η συσκευή λειτουργεί αρκετά θορυβώδη.

Αποτελέσματα: Με βάση τα σχόλια των χρηστών, το εργαλείο είναι πραγματικά εξαιρετικό. Οποιαδήποτε εργασία θα επιτρέψει να γίνουν γρήγορα και ποιοτικά. Και η εγκατάσταση είναι υπό τη δύναμή του, και γεώτρηση. Και όλα αυτά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια ανθεκτική, αξιόπιστη, όχι πολύ βαρύς και συμπαγής συσκευή είναι ουσιαστικά απαλλαγμένη από ελαττώματα. Είναι ότι ο οπίσθιος φωτισμός αποδείχθηκε ανεπιτυχής.

Makita 6347 DWAE

Και στο τέλος της αναθεώρησής μας, ένα επαγγελματικό μοντέλο ταχείας σύσφιξης ενός από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα. Η μπαταρία είναι νικέλιο-κάδμιο. Η ροπή (μέγιστη) είναι 80 Nm, η ταχύτητα περιστροφής είναι 1300 rpm. Υπάρχει αντίστροφη. Σύστημα ελέγχου ταχύτητας - ηλεκτρονικός τύπος. Το κατσαβίδι ζυγίζει 1,5 κιλά.

makita 634 dwae

makita 634 dwae 1 m

makita 634 dwae 2 m

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

+ Pros Makita 6347DWAE

 1. Το όργανο είναι πολύ άνετο στο χέρι, με εργονομικά χειριστήρια.
 2. Οι βούρτσες του ηλεκτροκινητήρα μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντικατασταθούν.
 3. Στο κιτ περιλαμβάνονται δύο μπαταρίες.
 4. Υψηλή ροπή.
 5. Η ισχύς σας επιτρέπει να βιδώνετε εύκολα βίδες αυτοεπιπεδούμενες με μήκος 80 χιλιοστών και διάμετρο 8 χιλιοστών, ακόμη και σε σκυρόδεμα.
 6. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετή για μια ολόκληρη μέρα εργασίας.
 7. Εξαιρετική κατανομή βάρους.
 8. Ισχυρό, αξιόπιστο καλώδιο.
 9. Μια ευρύχωρη περίπτωση όπου μπορούν να τοποθετηθούν τα πάντα.
 10. Το πιο βολικό κουμπί έναρξης.
 11. Καλό, ισχυρό, κατόχους ήχου για κομμάτια - δύο κομμάτια. Είναι εξοπλισμένα με μεταλλικά συρραπτικά.
 12. Δεν παρατηρούνται ισχυροί κραδασμοί.

Ποιο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι είναι καλύτερο - συγκρίνετε και επιλέξτε

- Μειονεκτήματα του Makita 6347DWAE

 1. Ελαφριά συσκευή.
 2. Μπαταρία νικελίου-καδμίου με εφέ μνήμης. Και δεν καταλαβαίνει - κολλημένη.
 3. Μερικές φορές ο επιλογέας ταχυτήτων παρουσιάζει εμπλοκές.
 4. Αδύναμος προστάτης, συμβαίνει να κρατάει άσχημα τα κομμάτια, ειδικά αν είναι μακρά. Συνεχώς είναι απαραίτητο να σφίγγετε την κασέτα και αυτό επιμηκύνει τη διαδικασία εργασίας.
 5. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι ακριβές.
 6. Μια θλιβερή περίπτωση. Ανοίγετε - και οι βρόχοι κρέμονται.
 7. Η φόρτιση της μπαταρίας είναι αρκετά μεγάλη.

Αποτελέσματα: Αυτό το εργαλείο είναι αρκετά κατάλληλο για όσους χρειάζονται να εργαστούν με πολλούς συνδετήρες. Το μηχάνημα αντιμετωπίζει με παρόμοια προβλήματα γρήγορα, με ακρίβεια και δύναμη, διαφέρει η μακροπρόθεσμη λειτουργία των συσσωρευτών από τη μία φόρτιση και τον εργονομικό σχεδιασμό, γεγονός που προσφέρει ευκολία στη χρήση. Αλλά η μονάδα είναι αρκετά βαρύ, το οποίο αξίζει να σημειώσετε. Και πάλι, μια αξιόπιστη και ανθεκτική μπαταρία νικελίου-καδμίου έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: αποτέλεσμα μνήμης. Ωστόσο, μπορεί να αντικατασταθεί εάν είναι επιθυμητό από το λίθιο. Μια άλλη καταγγελία των χρηστών σε αυτό το μοντέλο είναι μια αδύναμη κασέτα, η οποία πρέπει συνεχώς να τραβηχτεί.

Πάρτε μέρος στην έρευνα

Ποιο κατσαβίδι για 18 V αποφασίσατε να αγοράσετε;
 • RYOBI RID1801M

  ryobi rid 1801m μ

 • DeWALT DCD780C2

  dewalt dcd 780 c2m

 • Makita 6347DWAE

  makita 634 dwae m

Ψηφίστε
Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 85