Liliam Fashion Week in London
 • 20 March 2015

 • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

 • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

 • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

 • Read More

Χτυπώντας το ταβάνι με τα χέρια σας – επιλέγοντας το υλικό που ετοιμάζουμε και εφαρμόζοντας

May 20
No comments yet

Επισκευή, τόσο περισσότερο το κεφάλαιο και ο σχεδιασμός - είναι πολύ χρονοβόρα, οικονομικά και την κατάσταση του νευρικού συστήματος. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ποιοτικές επισκευές, απαιτούνται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, επομένως είναι αδύνατο να γίνει χωρίς μισθωμένη εργασία.

Ωραιοποιεί το ανώτατο όριο με τα χέρια του το έργο δεν είναι περίπλοκη και τη δύναμη του κάθε ανθρώπου ή ακόμα και μια γυναίκα. Ως εκ τούτου, αν επιλέξετε μόνο ένα μικρό «ανανέωση» του υπάρχοντος εσωτερικού (καλλυντικά Ζωγραφική «ξύλινες», μικροεπισκευές και ούτω καθεξής.), Είναι ρεαλιστικό να σώσει την πληρωμή των εργαζομένων. Στην πραγματικότητα για να ξεπλύνουν το ανώτατο όριο αρχίζουν όλα, της και θα συζητηθούν.

Χτυπώντας την οροφή με τα χέρια σας ασβέστη κιμωλία ή βαφή με βάση το νερό

Καθαρισμός και προετοιμασία της οροφής

Πριν από το ασβέστιο η επιφάνεια της οροφής πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, δηλαδή, αφαιρέστε το στρώμα του παλιού ασβεστίου. Αυτό το έργο είναι τεχνικά απλό, αλλά πολύ επίπονο και "βρώμικο". Ως εκ τούτου, πρώτα απ 'όλα, το δωμάτιο πρέπει να υπομείνουν όλα αυτά είναι δυνατό και τι δεν είναι - κοντά στο «πακέτο» στο πολυαιθυλένιο και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κενά. Η πόρτα πρέπει επίσης να καλύπτεται με πολυαιθυλένιο ή με ένα υγρό πανί.

Τώρα χρειαζόμαστε τα εξής:

 • διάλυμα σαπουνιού?
 • σφουγγάρι?
 • μια βούρτσα με φυσικό σωρό ή μια μεγάλη βούρτσα.
 • σπάτουλα?
 • μικρό δίσκο.

Ετοιμάζουμε το διάλυμα από ζεστό νερό και σαπούνι για πλύσιμο. Όταν το διάλυμα είναι έτοιμο να αρχίσει να διαβρέχει την επιφάνεια με μια βούρτσα. Δεν χρειάζεται να υγροποιήσετε όλη την οροφή αμέσως. Ενώ καθαρίζετε μια μικρή περιοχή, η υπόλοιπη επιφάνεια θα στεγνώσει και θα πρέπει να ξαναβρεθείτε. Είναι πολύ βολικό να επεξεργαστείτε την επιφάνεια με "τετράγωνα".

Πλένουμε ένα υγρό ασβέστη με σκληρή σπάτουλα. Είναι πολύ επιθυμητό ενώ κρατάτε την παλέτα με το άλλο χέρι, όπου τα κομμάτια ασβεστίου θα καταιονίζονται. Έτσι ελαχιστοποιείτε το "βρώμικο" μέρος της διαδικασίας.

Επεξεργασμένο με αυτόν τον τρόπο όλη την επιφάνεια της οροφής, προχωρούμε σε "καθαρισμό" πλυσίματος. Για να γίνει αυτό, βγάλτε το σφουγγάρι σε διάλυμα σαπουνιού και, βήμα προς βήμα, ξεπλύνετε τα υπολείμματα του παλιού ασβεστίου.

Βίντεο: Πώς να αφαιρέσετε το ασβέστη από την οροφή

Επιλέγοντας το υλικό για ασβέστη

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τρία υλικά για το συνηθισμένο ασβέστη της οροφής: κιμωλία, ασβέστη και βαφή με βάση το νερό. Αναλογιστείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους

Κιμωλία

+ Πλεονεκτήματα: φθηνό, εύκολο στην εφαρμογή, "αναπνέει".

- Μειονεκτήματα: λόγω της μικρής απόσπασης γίνεται μια πρόσθετη πηγή σκόνης, "επιχρίσματα", φοβάται την υγρασία.

Ασβέστη

+ Πλεονεκτήματα: φθηνό, εύκολο στην εφαρμογή, σχεδόν δεν "κηλίδες", "αναπνέει", έχει βακτηριοκτόνα ιδιότητες.

- Μειονεκτήματα: μπορεί να μειώσει σημαντικά την υγρασία στο δωμάτιο, να ερεθίσει τους βλεννογόνους, σπάνια είναι απολύτως λευκό.

Βαφή με βάση το νερό

+ Πλεονεκτήματα: πωλείται σε έτοιμη προς χρήση μορφή, δίνει σχεδόν απόλυτα ομοιόμορφη απόχρωση της επιφάνειας, είναι ανθεκτική στην τριβή, εύκολη εφαρμογή.

-Μειονεκτήματα: "Δεν αναπνέει", είναι πολύ πιο ακριβό από κιμωλία και ασβέστη.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το "γαλάκτωμα νερού" από πρακτική άποψη είναι μια ιδανική επιλογή, αλλά εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε σε κάθε περίπτωση.

Παρασκευή διαλύματος

Η λεύκανση της οροφής με βαφή με βάση το νερό συνεπάγεται την αγορά έτοιμης λύσης, με την οποία δεν χρειάζονται επιπλέον χειρισμοί. Πρέπει να ετοιμάσετε ένα ασβέστιο ή ασβεστολιθικό διάλυμα για ασβέστη. Περιγράφουμε λεπτομερώς τη διαδικασία.

Παρασκευή διαλύματος κιμωλίας

Για να ληφθεί ένα διάλυμα της επιθυμητής σύστασης, είναι απαραίτητο να αραιωθεί η κιμωλία σε νερό στις σωστές αναλογίες. Θα ξεκινήσουμε από τα υπό όρους 10 τετραγωνικά μέτρα. m επιφάνεια.

Σε αυτή την περιοχή πρέπει να πάρετε 5 λίτρα ζεστού νερού και 3 κιλά κιμωλίας. Η κιμωλία πριν από αυτό πρέπει να κοσκινιστεί. Ρίξτε τη κιμωλία στο νερό, προσθέστε 15-20 γραμμάρια μπλε σκόνης και 30 γραμμάρια κόλλας. Αναμείξτε καλά.

Ελέγξτε αν όλα έχουν αποδειχτεί όπως πρέπει, είναι πολύ εύκολο. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε ένα λείο μεταλλικό αντικείμενο, όπως ένα μαχαίρι, στη λύση. Εάν το διάλυμα αποστραγγιστεί από την μεταλλική επιφάνεια, αφήνοντας σχεδόν καθόλου ίχνη, τότε η κιμωλία δεν αρκεί. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε μια μικρή κιμωλία και ανακατέψτε, ελέγχοντας περιοδικά την πυκνότητα.

Παρασκευή ασβεστοκονιάματος

3 κιλά άσβεστου που έχει αραιωθεί σε λίτρο νερού. Προσθέστε το προηγουμένως εμποτισμένο άλας (500-100 g) και 150-200 g στυπτηρία αργιλίου στο προκύπτον διάλυμα. Με συνεχή ανάδευση, προσθέστε σταδιακά θερμό νερό και, ως εκ τούτου, φέρετε τον όγκο του διαλύματος στα 10 λίτρα.

Μέθοδοι εφαρμογής μιας λύσης στο ανώτατο όριο

Στην οροφή η λεύκανση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους και σημαίνει: βούρτσα, ρολό ή ψεκαστήρα (πιστόλι ψεκασμού). Κάθε μία από τις επιλογές είναι καλή με τον δικό της τρόπο, αλλά υπάρχουν και αποχρώσεις.

Χρησιμοποιήστε ένα πιστόλι ψεκασμού συνιστάται όταν χρειαστεί να βάψετε ένα πραγματικά μεγάλο δωμάτιο. Διαφορετικά, εκτός από την οροφή, πολλές "υπερβολικές" επιφάνειες θα βαφτούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί μια βούρτσα ή ρολό.

Η λεύκανση της οροφής με τα χέρια σας με τη χρήση ενός κυλίνδρου έχει σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι της βούρτσας:

 • από τις τρίχες μαξιλάρι δεν ανεβαίνουν?
 • ο κύλινδρος δεν δίνει τέτοια διαζύγια ως πινέλο.
 • εξοικονομεί σημαντικά χρώματα.
 • μπορείτε να το κάνετε χωρίς μια σκάλα, συνδέοντας τον κύλινδρο με τη μακρά περικοπή.
 • με απόδοση κυλίνδρων εν γένει, ειδικά σε μεγάλες περιοχές.

Παρ 'όλα αυτά, η βούρτσα θα είναι απαραίτητη, γιατί μόνο με τη βοήθειά της μπορεί να ζωγραφίσει τις γωνίες και τις λεπτομέρειες (αν υπάρχουν).

Τεχνολογία εφαρμογής διαλύματος

Πριν από την ασβέστωση της οροφής με ασβέστη, η επιφάνεια πρέπει να είναι βρεγμένη με μια βούρτσα εκ των προτέρων. Αυτό γίνεται έτσι ώστε η βαμμένη επιφάνεια να διατηρεί την υγρασία για αρκετό καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ασβέστιο είναι ανθρακούχο (θα πάρει το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα) και μετά την ξήρανση θα γίνει πιο ανθεκτικό.

Η τεχνολογία εφαρμογής και των τριών τύπων λύσεων είναι γενικά παρόμοια. Αρχικά, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, ζωγραφίστε τις αρθρώσεις και τις γωνίες, όπου η οροφή ενώνει τους τοίχους. Στη συνέχεια προχωράμε στη ζωγραφική ολόκληρη την επιφάνεια.

Αρχίστε να εφαρμόζετε το πρώτο στρώμα από το παράθυρο και κάντε κτυπήματα κάθετα στο φως από το παράθυρο. Αφού dokrasili στην αντίθετη πλευρά της οροφής, αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει. Μετά από αυτό, βάζουμε το δεύτερο στρώμα, αλλά τώρα είναι κάθετο στο πρώτο στρώμα επεξεργασίας. Εφαρμόστε μια επικάλυψη γύρου περίπου 5 cm για να εξαλείψετε τις μη βαμμένες λωρίδες.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχετε μια ομοιόμορφη επιφάνεια χωρίς λεκέδες και κηλίδες. Αν προσθέσετε βαφή στη λύση, μην ξεχνάτε ότι μετά την ξήρανση, η σκιά γίνεται σημαντικά ελαφρύτερη.

Βίντεο: Λεπτομερείς οδηγίες για τη βαφή της οροφής με υψηλή ποιότητα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91