Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Τύποι ψευδοροφών και υλικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή τους

May 20
No comments yet

Τα σημερινά ανώτατα όρια εκπλήσσονται με την ποικιλομορφία. Μερικοί είναι σε θέση να κάνουν τους χώρους ελαφρύτερο και πιο ευρύχωρο, άλλοι τονίζουν αποτελεσματικά τις καλύτερες πτυχές του, ενώ άλλα είναι αριστουργήματα του σχεδιασμού. Ειδικά πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια είναι κρεμασμένα. Στη συνέχεια, θα περιγράψουμε ποιοι τύποι ψευδοροφών υπάρχουν και χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα σπίτια.

Τύποι ψευδοροφών

Γυψοσανίδα - φανταζόμαστε με το σχήμα της οροφής

Χρησιμοποιώντας χαρτόνι γύψου, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε οποιαδήποτε ιδέα, ακόμα και το πιο θαρραλέο. Ευθεία και κυματιστές γραμμές, λείες καμπύλες επιφάνειες, σγουρά είδη ντεκόρ - όλα κάτω από την εξουσία των δασκάλων που εργάζονται με γυψοσανίδες. Κάθε στοιχείο γίνεται ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου δωματίου. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη οροφή μπορεί να είναι πολυεπίπεδο, καθώς και με κόγχες ή προβολές μέσα. Τα διακοσμητικά στοιχεία και ο φωτισμός το διακοσμούν τέλεια.

Δύο φύλλα από παχύ χαρτόνι και γύψο "γεμίζοντας" μέσα - μια τέτοια απλή σύνθεση για αυτό το υλικό. Για να γίνει η δομή δυνατή, η γυψοσανίδα τοποθετείται σε προφίλ κατασκευασμένα από μέταλλο. Για να παραδώσει ένα master με ένα τέτοιο ανώτατο όριο θα έχει πολλά, αλλά τελικά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα, να χτίσετε τα φωτιστικά. Αυτά μπορεί να είναι συνήθεις λαμπτήρες πυρακτώσεως, καθώς και LED, εξοικονόμηση ενέργειας ή αλογόνου.

Για το τελείωμα του υπνοδωματίου ή του καθιστικού, τα συνηθισμένα φύλλα γυψοσανίδας - GKL - είναι αρκετά κατάλληλα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια παρόμοια ανώτατο όριο στο μπάνιο, πλυντήριο ή στην πισίνα, θα πρέπει να λάβει ένα ανθεκτικό στο νερό γυψοσανίδας. Το σήμα αυτό GKVL (συμβατικό αδιάβροχο φύλλο) και GVLV (αδιάβροχο superlist). Στη διακόσμηση φωτιά εγκαταστάσεις του κινδύνου να λάβει GKLO της εταιρίας και GKLVO φύλλα χρησιμοποιούνται όταν πρέπει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τη φωτιά και το νερό.

Τα έργα εγκατάστασης θα φέρουν πολύ θόρυβο και ακαθαρσίες. Εάν εκτελείται από μισθωτούς τεχνίτες, τότε είναι καλύτερο για τον ιδιοκτήτη να εγκαταλείψει το διαμέρισμα αυτή τη στιγμή. Μόνο ο ίδιος, μια τέτοια οροφή δεν είναι τοποθετημένη - ένα φύλλο 15 κιλών μπορεί να αυξηθεί μόνο κατά δύο. Ναι, και οι αρθρώσεις των φύλλων δεν αποδεικνύονται πάντοτε προσεκτικά κλειστές - και αυτό είναι γεμάτο με την εμφάνιση ρωγμών. Είναι καλύτερα να απευθυνθείτε αμέσως σε επαγγελματίες.

  • Δείτε λεπτομέρειες: Ποιοι είναι οι τύποι ψευδοροφών από γυψοσανίδες.

Γυψοσανίδα οροφής

gipsakartonnui-potolok1mgipsakartonnui-potolok2mgipsakartonnui-potolok3mgipsakartonnui-potolok4mgipsakartonnui-potolok5mgipsakartonnui-potolok6mgipsakartonnui-potolok7m

Πλακάκια ψευδοροφές - φθηνά και αυστηρά

Αυτός ο τύπος ανώτατων ορίων δεν είναι τόσο άνετος, όπως και ο προηγούμενος. Είναι πιο συνοπτικό και απλό, επομένως χρησιμοποιείται συχνά για διακόσμηση γραφείων, αποθηκών και άλλων μη οικιστικών χώρων. Η πιο φθηνή έκδοση του πλακιδίου οροφής είναι το δημοφιλές σύστημα ανάρτησης Armstrong, το οποίο έχει ένα ανοιχτό προφίλ. Σε αυτή την περίπτωση, το πλαίσιο είναι ένα στοιχείο σχεδιασμού, οπότε δεν απαιτεί κάλυψη. Σε αυτό το πλαίσιο, οι τυποποιημένες πλάκες είναι σταθερές.

Η πλάκα ινών ορυκτού πάχους 2 cm - είναι ένα τετράγωνο με πλευρά 60 cm, ένα ορθογώνιο με πλάτος 60 cm και ένα μήκος 120 εκατοστών επιφάνειά τους μπορεί να είναι λεία, ή να έχουν μια διάτρηση mesh .. Πλαίσιο στερεώνεται στην οροφή με βελόνες χάλυβα και πλάκα samozazhimayuscheysya αποτελείται από τα προφίλ και τις ράγες οδηγούς. Πρόσφατες διαθέσιμο σε μήκη των 60, 120 και 370 εκ. Τ-προφίλ έχουν ένα πλάτος 1,5 ή 2,4 εκατοστά.

Χαμηλή τιμή, λειτουργικότητα, υψηλή ταχύτητα και χαμηλό κόστος εγκατάστασης - όλα αυτά προσελκύουν τον αγοραστή. Η τελική οροφή είναι πολύ εύκολη στην επικοινωνία. Υπάρχουν πολλές επιλογές για πλάκες, συμπεριλαμβανομένων των αδιάβροχων. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να παραγγείλετε το ανώτατο όριο δεν είναι στάνταρ λευκό, αλλά άλλες αποχρώσεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα στο σύστημα πλακιδίων - ευθραυστότητα. Η πλάκα των ορυκτών ινών χτυπά εύκολα όταν πέφτει ή χτυπά. Σε παρόμοιο ανώτατο όριο δεν μπορεί να πιεστεί έντονα. Ωστόσο, η φθηνότητα και η εναλλαξιμότητα των πλακών μειώνουν στο ελάχιστο αυτή την ανεπάρκεια.

  • Δείτε το υλικό: Οροφή Armstrong - τεχνικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

Οροφή με ψευδοροφή

plitochnui-potolok1mplitochnui-potolok2mplitochnui-potolok3mplitochnui-potolok4m

Οροφές τύπου κασέτας - κομψό εσωτερικό, υψηλή αξιοπιστία

Λαμβάνοντας υπόψη τους τύπους των ψευδοροφών, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το σύστημα ανάρτησης κασέτας. Είναι πολύ ανθεκτικό, εξαιρετικά μακρύ και εξυπηρετικό. Σε αυτή την περίπτωση, το ανώτατο όριο, όπως ένας σχεδιαστής, συναρμολογείται από ξεχωριστές κασέτες (τα αποκαλούμενα αρθρωτά στοιχεία). Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ή χάλυβα με επίστρωση ψευδαργύρου. Το φινίρισμα της επιφάνειας τους μπορεί να είναι διάφορα (καθρέφτης, ματ, με πολυμερικό κάλυμμα, επιμεταλλωμένο). Σχεδιαστής - απλά έκταση.

Οι μονάδες-κασέτες είναι τετράγωνα με πλευρά 60 εκατοστών (μερικές φορές γίνονται μισοί ή περισσότεροι). Συνδέονται στο πλαίσιο με δύο τρόπους, καθορίζοντας τον τύπο της κατασκευής:

  • Ο σχεδιασμός του κρυμμένου τύπου προϋποθέτει πλήρη κλείσιμο του πλαισίου με επικαλυπτόμενες κασέτες. Συλλέξτε το εύκολα και γρήγορα, και στη συνέχεια, αν είναι απαραίτητο, εξίσου εύκολα και μερικώς αποσυναρμολογήστε, φτάνοντας στις εσωτερικές επικοινωνίες.
  • Ο σχεδιασμός του ανοιχτού τύπου παρέχει ορατότητα του πλαισίου στήριξης. Χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο συχνά.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο τύπος οροφής έχει πολλά πλεονεκτήματα. Και είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά και εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και τοποθετούνται "εγκαίρως". Και δεν χρειάζεται πραγματικά να τους φροντίσει. Εάν κάποια μονάδα κασέτας είναι χαλασμένη, τότε μπορείτε να την αλλάξετε μόνοι σας και χωρίς δυσκολία. Και όμως αυτά τα ανώτατα όρια είναι ανθεκτικά στο νερό και τη φωτιά, και επίσης τέλεια συνδυασμένα με σχέδια άλλων τύπων. Αυτή είναι ακριβώς η τιμή μιας τέτοιας ευχαρίστησης που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δημοσιονομική ή δημοκρατική.

Οροφές κασέτας

kassetnui-potolok1mkassetnui-potolok2mkassetnui-potolok3mkassetnui-potolok4mkassetnui-potolok5mkassetnui-potolok6mkassetnui-potolok7mkassetnui-potolok8m

Reechnye οροφές - avant-garde και κομψό

Για την κατασκευή τέτοιων αναρτημένων κατασκευών, χρησιμοποιούνται μεγάλες ράγες, έτσι ώστε η τελική οροφή να είναι παρόμοια με μια επένδυση. Τέτοιες οροφές φαίνονται καλά σε μεγάλα δωμάτια - στο σταθμό του μετρό, στο αεροδρόμιο, στο κτίριο του σταθμού ή σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Το Reiki μπορεί να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο (συνήθως αλουμίνιο) ή χλωριούχο πολυβινύλιο.

Αλουμινένια κιγκλιδώματα

Σε εργοστάσιο κατασκευάζονται κανονικές ράγες μήκους τριών μέτρων ή τεσσάρων μέτρων. Τα μακρύτερα προϊόντα (από 6 μ.) Μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά. Το πλάτος μπορεί να κυμαίνεται από 5 έως 20 cm. Η κάλυψη και ο σχεδιασμός ποικίλλουν. Χρυσός, χαλκός, χρώμιο - για κάθε γούστο υπάρχει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα από τον πίνακα RAL. Η επιφάνεια των πτερυγίων είναι συνεχής, πλέγμα, ανάγλυφο, διάτρητο. Εξετάστε τρεις βασικούς τύπους σχεδιασμού τέτοιων οροφών:

# 1. Το ιταλικό στυλ είναι ράγες καθαρού τύπου από αλουμίνιο ή χάλυβα ψευδαργύρου. Μπορεί να έχει διάμετρο διάτρησης 1,5 mm. Το ύψος των σιδηροτροχιών είναι αρκετά μεγάλο, το σχήμα των άκρων είναι στρογγυλεμένο. Ο σχεδιασμός είναι ανθεκτικός. Χρησιμοποιείται ο λανθάνων ή ανοικτός τύπος στερέωσης των ράφια. Στην τελευταία περίπτωση, τα στοιχεία διακόσμησης τοποθετούνται στις αρθρώσεις.

# 2. Γερμανικό στυλ - αυστηρά ορθογώνιες πλάκες με διάτρηση (διαμέτρου 1,5 mm) ή χωρίς αυτό. Με κρυφή εγκατάσταση, η οροφή είναι επίπεδη και αρκετά επίπεδη. Όταν η εγκατάσταση είναι ανοιχτή, τα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να εισαχθούν στις αρθρώσεις.

# 3. Το στυλ σχεδιαστή είναι ένα απεριόριστο γλέντι της φαντασίας του συγγραφέα. Αυτές οι δομές κατασκευάζονται ξεχωριστά, για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Τα πάνελ με τη μορφή γραμμάτων "V", "S" ή "P" βοηθούν να δημιουργηθεί μια οροφή με ανάγλυφη εικόνα. Και αν εξακολουθείτε να παίζετε με υφή και χρώματα, τότε θα γίνει πραγματικότητα ένα θαύμα.

Στερεώστε τα ράφια σε ειδικούς οδηγούς - χτένες (αλουμινίου ή χάλυβα). Η γλωττίδα στη χτένα στερεώνει σταθερά τη ράγα. Και η ίδια η οροφή είναι προσαρτημένη στη φέρουσα κατασκευή με ελατήριο τύπου ελατηρίου. Χρησιμοποιούνται ακόμη και τα προφίλ σχήματος U (RPP-18) και γωνιακά (PL). Τοποθετούνται γύρω από την περίμετρο.

Το ανώτατο όριο αυτού του τύπου δεν διαβρώνει, εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και περνά καλά αέρα. Είναι ιδανικό για επαγγελματικά δωμάτια και είναι πολύ ανθεκτικό. Και τα πάνελ αλουμινίου είναι πολύ ελαφριά, οπότε δεν χρειάζεται ενισχυμένο πλαίσιο.

Οροφή από αλουμίνιο

alum-potolok1malum-potolok2malum-potolok3malum-potolok4m

Οροφές από ράγες από PVC

Τα στενά ράφια (από 10 έως 12,5 cm) ονομάζονται επένδυση και ευρύτερα (από 15 έως 50 cm) πάνελ. Το κανονικό μήκος είναι 3 m. Αυτές οι ράγες μπορούν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα ή μοτίβο εφαρμοστεί. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι απομίμηση ξύλου, μαρμάρου, υφάσματος. Η επιφάνεια είναι ματ ή γυαλιστερή (λακαρισμένη). Σχεδιάστε ακριβές επιλογές - καθρέφτες, κυματιστά ή διάτρητα πάνελ.

Το πλαστικό είναι καλό επειδή είναι ένα από τα ελαφρύτερα υλικά. Έτσι το τοποθετείτε ακριβώς. Είναι απαραίτητο μόνο να στερεωθεί το προφίλ στη βάση της οροφής, στην οποία είναι τοποθετημένες οι ράβδοι PVC. Εάν απαιτείται επισκευή ή αντικατάσταση των επικοινωνιών, αυτές οι πλάκες μπορούν να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν. Επίσης, το πλεονέκτημα αυτού του ανώτατου ορίου είναι η αντοχή στο νερό. Δεν είναι ακριβό, αλλά φαίνεται πολύ ωραίο. Αυτό το ανώτατο όριο είναι καλό στο μπάνιο, στο διάδρομο ή στην κουζίνα.

reechnui-potolok

reechnui-potolok1mreechnui-potolok2m

Stretch οροφές

Από όλες τις ποικιλίες των ψευδοροφών, αυτή είναι ίσως η πιο δημοφιλής. Μπορούν να κατασκευάζονται από ένα λεπτό φιλμ από PVC ή ύφασμα ύφασμα, ένα κόψιμο με μεγάλη ακρίβεια το μέγεθος των εγκαταστάσεων και σφιχτά τεντωμένο πάνω στο πλαίσιο. Αν το υλικό είναι ματ, τότε η οροφή μοιάζει με κλασικό βαμμένο ή λεύκανση. Σατέν έχει ως αποτέλεσμα την αντηλιά και ιριδίζουσα επιφάνεια, και το ανώτατο όριο λάκα σας επιτρέπει να δείτε την αντανάκλαση του δωματίου, αυξάνοντας το χώρο. Μεταλλοποιημένο ύφασμα φαίνεται φουτουριστικό, και σουέτ - μυστήριο.

Οι επενδύσεις από PVC έχουν ένα τυπικό πλάτος 1,5 μ., Γι 'αυτό σε μεγάλα δωμάτια συγκολλούνται προσεκτικά. Το ύφασμα δεν απαιτεί σύνδεση, αφού έχει πλάτος έως 5 μ. Κατά την εγκατάσταση, ο μελλοντικός φωτισμός έχει μελετηθεί. Για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των αστραπιαριστών αστρικών, μπορείτε να φτιάξετε μια γεννήτρια φωτός με καλώδιο οπτικών ινών.

Τα σχέδια Stretch αξίζουν την αγάπη του καταναλωτή. Μετά από όλα, είναι πολύ όμορφα και μπορείτε να τα κάνετε τελείως σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Διαφορετικές αποχρώσεις, μοτίβα, υφές, εκτύπωση φωτογραφιών - όλα αυτά δημιουργούν μια πλούσια επιλογή. Η τοποθέτηση μιας τέτοιας οροφής είναι γρήγορη και ομαλή και σχεδόν δεν απαιτούν φροντίδα. Και όμως όλοι προτιμούν τη θρυλική αντίσταση στο νερό από PVC. Αυτή είναι ακριβώς η τιμή αυτών των προϊόντων είναι ακόμα πολύ υψηλή, δυστυχώς.

Stretch οροφές

natyazhnue-potolki1mnatyazhnue-potolki2mnatyazhnue-potolki3mnatyazhnue-potolki4mnatyazhnue-potolki5mnatyazhnue-potolki6mnatyazhnue-potolki7m

Τοποθέτηση της οροφής σε ένα πλαίσιο από γυψοσανίδες

Περιγράφοντας τους τύπους των ψευδοροφών και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή τους, αξίζει να μελετήσουμε αυτό το σχέδιο. Σε αυτή την περίπτωση, γύρω από την περίμετρο της οροφής τοποθετείται ένα κουτί από χαρτόνι γύψου στο εσωτερικό του οποίου ένα ένθετο είναι κατασκευασμένο από τεντωμένο φιλμ ή ύφασμα. Οι διαστάσεις του κουτιού μπορεί να είναι οποιεσδήποτε - εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου χώρου και των εργασιών. Αν χρειάζεστε, για παράδειγμα, αυξήστε οπτικά την οροφή, δίδοντας έμφαση στο τεντωμένο ύφασμα, κάνετε τις πλευρές του κουτιού λεπτό.

Μπορείτε να κάνετε μια τρύπα στο κουτί όχι ορθογώνια, αλλά στρογγυλά ή ωοειδή. Σε αυτή την περίπτωση, το ανώτατο όριο "αστρικό ουρανό" θα είναι καλό. Βέλτιστη χρήση του κιβωτίου σε ύψος δωματίου μέχρι 2,5 μ. Μια άλλη επιλογή - στο κέντρο της οροφής τέντωμα είναι ένα "δισκίο" γυψοσανίδας. Εδώ μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν όμορφο πολυέλαιο.

  • Δείτε: Ποιοι είναι οι τύποι των τεντωμένων οροφών.

Γυψοσανίδες και τεντωμένες οροφές

gips-polotno1mgips-polotno2mgips-polotno3mgips-polotno4mgips-polotno5mgips-polotno6m

Συμμετέχετε στην έρευνα:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 89