Liliam Fashion Week in London
  • 20 March 2015

  • 09.00 - 16.00 (Monday Free)

  • 21 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia See in Map

  • Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non co.

  • Read More

Πώς να κάνετε ένα μπάρμπεκιου τούβλο με τα χέρια σας

May 20
No comments yet

Πώς να κάνετε ένα μπάρμπεκιου τούβλο με τα χέρια σας; Διαθέτοντας μερικές δεξιότητες και έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία στο χέρι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε εύκολα αυτό το έργο! Σας παρουσιάζουμε το επόμενο έργο κατασκευής μπάρμπεκιου από τούβλα. Αυτή τη στιγμή - με ένα κύπελλο και ένα εγκατάσταση υποκαπνισμού φωτιά στη δεξιά πλευρά (θέση σχάρα - μήκους περίπου 110 cm και 75 cm βάθος? Εγκατάσταση υποκαπνισμού - 75 cm σε βάθος, 70 σε πλάτος και 75 σε ύψος).

Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμά μας και να πάρετε τα εργαλεία. Αυτό θα σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα, στο οποίο θα μάθετε πώς να κάνει μπάρμπεκιου από τούβλα με τα χέρια τους, καθώς και τα διαγράμματα, σχέδια και φωτογραφίες που το συνοδεύουν, θα κάνει την παρουσίαση πιο εύκολο να καταλάβει. Σίγουρα θα σας αρέσει και θα χτίσετε ένα μπρεζέ και θα μαγειρέψετε φαγητό σε αυτό.

Πώς να κάνετε ένα μπάρμπεκιου τον εαυτό σας

Βήμα 1: Χύνοντας ένα σκυρόδεμα - ένας καλός λόγος για την κατασκευή ενός νέου μπάρμπεκιου!

Συγκεντρώθηκαν για να χύσουν ένα τσιμεντένιο μαξιλάρι για να εξοπλίσουν το αίθριο, σκέφτηκα, γιατί να μην οικοδομήσουμε ένα νέο μπάρμπεκιου τούβλο ταυτόχρονα. Άρχισα να δουλεύω και να τοποθετώ αρκετά κομμάτια ενίσχυσης στη θέση της σχεδιαζόμενης κατασκευής του φούρνου.

shag1-m

Βήμα 2: Χύσιμο του σκυροδέματος

Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές έλεγξα και επανελέγχυρα τη σωστή διάταξη του οπλισμού, ήμουν ακόμα λίγο νευρικός. Ωστόσο, είναι πολύ αργά!

shag2-m

Βήμα 3: Την επόμενη μέρα μετά την πλήρωση

Το σκυρόδεμα δεν έχει καταλάβει ακόμα. Μπορώ μόνο να κοιτάω από έξω. Θέλω να σιγουρευτώ ότι η ενίσχυση γίνεται στη σωστή θέση.

shag3-m

Βήμα 4: Πρώτη σειρά τοιχοποιίας

Έβαλα την πρώτη σειρά 10 τεμαχίων μπετόν, προσπαθώντας να τις τοποθετήσω ακριβώς κάθετα και οριζόντια (όσο αυτό είναι δυνατό, φυσικά).

shag4-m

Βήμα 5: Δεύτερη σειρά

Όταν η δεύτερη σειρά τοιχοποιίας είχε σχεδόν τελειώσει, ο γιος μου αποφάσισε να συνεισφέρει στο έργο. Ήρθαμε με ένα έντυπο για να υποστηρίξουμε τα τούβλα, τα οποία ήταν χρήσιμα για μας να δημιουργήσουμε ένα jumper. Συνειδητοποίησα την ιδέα μας κάνοντας ένα στενό, μακρύ κουτί από κόντρα πλακέ. Στη συνέχεια, τοποθετήσαμε κάθετα τεμάχια ενίσχυσης και χύσαμε τη μορφή με σκυρόδεμα, διασφαλίζοντας ότι δεν υπήρχε αέρας μέσα στις φυσαλίδες.

shag5-m

Βήμα 6: Η τρίτη σειρά τοιχοποιίας

Ο άλτης ήταν εντάξει. Χρησίμευσε ως η αρχή της τρίτης σειράς τοιχοποιίας.

Σημείωση: όλες οι θέσεις του οπλισμού σε κάθε δεύτερη σειρά τοιχοποιίας γεμίζω τώρα με κονίαμα τοιχοποιίας.

shag6-m

Βήμα 7: Τέταρτη σειρά

Κάνοντας την τέταρτη σειρά, προσπάθησα ακόμα να σιγουρευτώ ότι οι τοίχοι ήταν επίπεδες και στις τρεις κατευθύνσεις.

shag7-m

Βήμα 8: Δημιουργία ενός Smokehouse

Οι επόμενες δύο στοίβες σειρών τεμαχίων σχημάτιζαν τους τοίχους του καταψύκτη. Όπως και πριν, οι κοιλότητες στα σημεία διέλευσης του οπλισμού σε κάθε δεύτερη σειρά γεμίστηκαν με κονίαμα τοιχοποιίας. Όταν τοποθετούνται τα πυρίμαχα τούβλα, θα χρειαστεί να δημιουργηθεί ένα ακόμα διαμέρισμα με τη μορφή ενός οριζόντιου μπλοκ.

shag8-m

Βήμα 9: Επένδυση με πυρίμαχα τούβλα

Αγόρασα ένα πυρίμαχο τούβλο κανονικού μεγέθους και το χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω ένα πάτωμα ενός μπολ φωτιάς. Το τούβλο πυρκαγιάς, που αγοράστηκε ταυτόχρονα, πάχους 3 cm, πήγε στην επένδυση των τοίχων του.

Σημείωση: Για την τοποθέτηση πυρίμαχων τούβλων χρησιμοποίησα ένα μείγμα 36 kg προετοιμασμένου κονιάματος τσιμέντου και 1.4 kg πυρίμαχου αργίλου.

Ταυτόχρονα, ανησυχούσα για τη δημιουργία ενός συστήματος ανοίγματος για το κάπνισμα. Εγκατέστησα μια ισχυρή ράβδο με διάμετρο 1,3 εκατοστά, το άκρο της οποίας βγαίνει από τον μπροστινό τοίχο. Στη συνέχεια, συγκολλημένα στην πλάκα χάλυβα ράβδου, η οποία θα χρησιμεύσει ως καπάκι καπνού.

shag9-m

Βήμα 10: Ο βραχυκυκλωτήρας πάνω από την πόρτα που οδηγεί στην φωτιά στο στρατόπεδο

Εγώ πάλι ήταν χρήσιμη μορφή κόντρα πλακέ μεταξύ των τοιχωμάτων που Έσφιξα πυρίμαχα τούβλα και σταθερά εξαρτήματα, και που στο κάτω μέρος του δικτυωτού πλέγματος. Έριξε τσιμέντο από σκυρόδεμα, περίμενε μέχρι να στεγνώσει και το διαμέρισμα ήταν έτοιμο. Εύκολο και απλό!

shag10-m

Βήμα 11: Αντιμετωπίζοντας κόκκινο τούβλο

Έχω μια μεγάλη διάθεση - σήμερα κατάφερα να αγοράσω μια καλή παρτίδα από κόκκινο τούβλο φτηνά.

shag11-m

Βήμα 12: Περισσότερα τούβλα!

Συνεχίζω να καλύπτω το κτίριό μου με κόκκινο τούβλο.

shag12-m

Βήμα 13: Στέγη σκυροδέματος του καπνού

Έγινε επικάλυψη 5 εκ. Τσιμέντου με τρύπα για την καμινάδα. Για την ενίσχυση του, χρησιμοποίησα συρματόπλεγμα και ενίσχυση 13 mm. Τεχνολογία ήδη μένα δοκιμαστεί κατά τη δημιουργία ιστοί: συσσωρεύσει ξύλινο βάθος κουτί των 5 cm, το καθαρό σύρμα σταθερό στο εσωτερικό της βαλβίδας και να εξασφαλίσουν ότι αυτά βρίσκονται στο κέντρο του κουτιού, εν συνεχεία μαλάχθηκαν 68 kg του σκυροδέματος και το προκύπτον διάλυμα χύθηκε μέσα στο καλούπι. Μετά την ισοπέδωση της επιφάνειας του διαλύματος, κάλυψα το καλούπι με ένα κομμάτι πλαστικό και το άφησα να παγώσει για 3 ημέρες.

Μαζί με το γιο του και τον φίλο του, εγκαταστήσαμε την οροφή στη θέση του, χωρίς να ξεχνάμε να του δώσουμε μια μικρή κλίση για να στραγγίξει το βρόχινο νερό.

shag13-m

Βήμα 14: Ολοκλήρωση του τερματισμού

Βάζω λίγο κόκκινο τούβλο. Το φινίρισμα είναι σχεδόν τελειωμένο.

shag14-m

shag14-1-m

Βήμα 15: Και πώς κάνετε χωρίς χάλυβα; χμμ;

Μια επίσκεψη στο κτίριο και στο εργαστήριο δεν αξίζει τον κόπο. Είχαν ό, τι θέλησα και πολλά άλλα.

Κόστισα τις πόρτες για τη σχάρα και το καπνό του χώρου του απαραίτητου μεγέθους μου. Κορυφαία καλύμματα σχάρας και ομπρέλα καμινάδας από τους τεχνίτες μου από το εργαστήριο.
Ο φίλος μου, που ζει στη γειτονιά, είχε αρκετά άριστα πλακίδια 20 εκατοστών του χρώματος που μου ταιριάζει. Γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε για το τελικό φινίρισμα της κορυφής του καπνού; Θα πάρετε μια υπέροχη επιφάνεια, στην οποία μπορείτε να βάλετε, για παράδειγμα, ένα πιάτο. Αγόρασα τις λαβές των θυρών και συγκόλλησα τους μεντεσέδες.

shag15-m
Οι λαβές ελατηρίου από ανοξείδωτο χάλυβα δεν σκουριάζουν και θερμαίνονται. Οι βρόχοι με στρογγυλεμένες μεντεσέδες είναι αρκετά ισχυροί και διατηρούν μια καθαρή εμφάνιση. Ο αμορτισέρ του καπνού σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή του αέρα

shag15-1-mshag15-2-m

Βήμα 16: Υποδοχές αυτοκινήτου και χαλύβδινο τύμπανο ... Γιατί όχι!

Δύο βύσματα παράλληλων γραμμαρίων αυτοκινήτων και μία δεξαμενή χάλυβα χωρητικότητας 250 λίτρων ... Για να δημιουργήσετε ένα μπάρμπεκιου, όλα θα λειτουργήσουν. Είναι φθηνά, είναι εύκολο να βρεθούν και δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές.

Για μεγάλη αντοχή στο άνω και κάτω μέρος των γρύλων, συγκολλούνται λεπτές μεταλλικές πλάκες. Το μεταλλικό δοχείο, πριονισμένο στο επιθυμητό μέγεθος, είναι εγκατεστημένο στις υποδοχές - αυτό θα είναι ένα μπρούτζινο.

Μπορώ να σηκώσω και να χαμηλώσω το χαλί μου όπως είναι απαραίτητο. Πραγματικά χρήσιμο!

shag16-m

shag16-1-mshag16-2-m

Βήμα 17: Ψησταριά ψησταριάς

Ένας τετράγωνος σωλήνας (1,9 cm), μια μεταλλική σχάρα και μια χαλύβδινη ράβδος 3 mm για μικρές λαβές - αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι για να φτιάξω μια σχάρα.
Αποφάσισα να κάνω μια σχάρα σχάρας δύο επιπέδων και να μετακινηθώ από δεξιά προς τα αριστερά. Θα είμαι σε θέση να επιλέξω σε ποιο επίπεδο και σε ποια φωτιά να μαγειρεύω φαγητό. Εάν πραγματικά χτίζετε ένα μπάρμπεκιου, τότε ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε εκεί τίποτα (μέχρι τα ζεστά σκυλιά χωρίς ανάφλεξη φωτιάς).
Βρήκα στο διαδίκτυο είναι αρκετά λεπτομερή περιγραφή για το πώς να κατασκευάσει έναν καυστήρα αερίου (www.hobartwelders.com/weldtalk/showthread.php?t=28224). Έπρεπε να επισκεφθώ ξανά το εργαστήριο ...

shag17-m

shag17-1-mshag17-2-m

Βήμα 18: Καπνός

Συγκόλλησε αρκετές σχάρες για τον καππαγωγό και τα κανόνισε σε διαφορετικά επίπεδα.
Άνοιξη για χειρολαβές στις πόρτες καπνιστήριο και σχάρα δανείστηκε από την έδρα αυτοκινούμενη μηχανή του γκαζόν (χλοοκοπτικό είναι τώρα, ως εκ τούτου αδράνεια στον αχυρώνα - είναι σε θέση να κόψει το γρασίδι, αλλά το κάνει δεν είναι τόσο εύκολη όπως πριν). Οι πηγές ήταν απαραίτητες για να λειτουργήσω σωστά. Χάρη σ 'αυτούς το μάνδαλο από καμπύλο μεταλλικές πλάκες κρατήστε την πόρτα ερμητικά κλειστό, είναι καλό να ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο της εγκατάστασης ενός μεγάλου όμορφο και εύκολο να διαβαστεί από τον αισθητήρα θερμοκρασίας.

shag18-m

shag18-1-mshag18-2-m

Βήμα 19: Κλείστρο

Οι φωτογραφίες και τα σχέδια που απεικονίζονται εδώ απεικονίζουν την συσκευή πτερυγίου.
Η βαλβίδα εξαγωγής (πτερύγιο) δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φύλλο χάλυβα αλλάζοντας τη θέση του περιστρέφοντας τη λαβή στην οποία είναι προσαρτημένη και επομένως ρυθμίζοντας τη ροή της θερμότητας.

shag19-m

shag19-1-m

Βήμα 20: Δοκιμές

Δεν ξεκίνησα πολύ τη φωτιά. Δοκίμασε μόλις το κάπνισμα. Ήμουν σίγουρος ότι στεγνώνει αργά. Διατηρεί τη θερμοκρασία καλά, θερμαίνεται γρήγορα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αποδείχθηκε ότι ο καυστήρας αερίου απαιτεί μικρό εκσυγχρονισμό.

shag20-m

shag20-1-mshag21-2-m

Βήμα 21: Ο πλοίαρχος του BBQ

Πόσο υπέροχο ήταν να μαγειρεύεις φαγητά στην ύπαιθρο το καλοκαίρι!
Καπνίστηκα διάφορα στήθη βοοειδών, χοιρινά ωμοπλάτα και νεύρα και μια μυριάδα σφαγίων κοτόπουλου! Όλα τα είδη σνακ - από πιπέρι γεμιστό με μπέικον και γαρίδες, σε λαχανικά ψητά, φρούτα, καλαμπόκι, πατάτες! Τα πάντα φαίνονται απλά υπέροχα!
Έχω δύο καλές γαλοπούλες (το βάρος ενός από αυτούς έχει ήδη ξεπεράσει τα 7 κιλά), το οποίο πρόκειται να καπνίσω για το νέο έτος. Ωστόσο, οι διακοπές δεν είναι πολύ σύντομα και θέλω να το δοκιμάσω τώρα!

shag21-m
Ο καπνός βγαίνει από το πτερύγιο μέσα στον καταψύκτη. Ο έλεγχος εισαγωγής αέρα σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία

shag21-1-mshag21-2-m shag21-3-mshag21-4-m

Τώρα γνωρίζετε επίσης πώς να κάνετε ένα μπάρμπεκιου τον εαυτό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όχι λιγότερη ευχαρίστηση από το έργο και το αποτέλεσμά του.

Φωτογραφία και κείμενο του ιδιοκτήτη του χρήστη, πηγή μετάφρασης www.instructables.com/member/solelord/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 40